fbpx

Pompe electrice

Pompele electrice de vid HÜDIG conving prin tehnologia desăvârșită și și-au dovedit utilitatea de mii de ori în toată lumea. Pompele electrice sau pompele cu motor termic pentru scăderea apei freatice sunt vitale pentru lucrările de construcţii ameninţate de inundare cu apă freatică, iar Hüdig este un furnizor apreciat la nivel mondial, datorită termenelor scurte de livrare, fiabilitatea produselor şi suportul oferit miilor de clienţi, prin partenerii aleşi la nivel internaţional.
Pompele sunt proiectate în cele mai mici detalii și prezintă un sistem modular. Pe lângă siguranța de exploatare ridicată și caracteristici de performanță foarte bune, pompele necesită întreținere minimă. Aceste cerințe se regăsesc în noua serie HC 467 respectiv HC 468 precum și HC 487 respectiv HC 488.
Desecarea solului cu pompe electrice de vacuum – Datorită volumului mare al cazanului de vacuumse reduce frecvenţa de cuplare a pompelor. Zincarea suprafeţei de oţel garantează protecţia optimă împotriva coroziunii, fapt care menţine valoarea agregatului pe o perioadă îndelungată.Accesul în cazan, precum şi montajul tijei electrodului sunt foarte simple. Apa vine din rezervor cu ajutorul unui cuplaj cu furtun.

Afișez singurul rezultat

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter
Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Salut, daca te putem ajuta nu ezita sa ne scrii pe WhatsApp, simplu si rapid