fbpx

Partenerul tău de încredere

Vindem echipamente și utilaje pentru constructorii de rețele edilitare

Imocon - Vindem utilaje pentru constructorii de rețele edilitare

Cum te ajutam?

Imocon face ca munca ta să fie ușurată oferindu-ți utilaje și echipamente de calitate superioară importate de la partenerii noștri din Elveția și Germania. 

Acest tip de utilaje, prin eficiența lor, reduc timpul de execuție și fac posibilă recuperarea investiției mult mai repede. 

Ne-am gândit și la costurile tale și de aceea am dorit ca aceste utilaje să aibă rentabilitate maximă cu costuri minime de întreținere.

Ce iți oferim?

Specialiștii noștri iți oferă consultanță gratuită pentru alegerea soluțiilor și echipamentelor optime pentru închiriere sau achiziție analizând lucrările pe care le ai de executat.

Vei fi conectat direct la departamentul de service și un tehnician iți va oferi suport atunci când ai nevoie.

Datorită unei bune documentări, putem identifica și rezolva problema utilajului tău pentru ca tu să poți continua să lucrezi. 

Ce facem pentru tine?

Vei primi gratuit instruire pentru utilajele achiziționate și astfel echipa ta va fi mai eficientă și mai productivă.

Atat în garanție cat și în post garanție reparațiile vor fi făcute la sediul nostru sau în locația indicată în funcție  de probleme și utilaj.

Nu este nevoie să te mai gândești la transport pentru că livrăm gratuit în țară toate utilajele noi.

1053

Clienți

600

Utilaje vandute

1370

Ore de instruire

18

Ani de experiență

Furnizori

Furnizori de renume din Elveția și Germania ne ajută în menținerea standardelor înalte de calitate, profesionalism și seriozitate. Importăm de la ei și iți livrăm utilajele cu care vei putea să execuți mai repede, mai ieftin și în siguranță mai mare pozările în subteran a cablurilor și a țevilor pentru lucrările de apă/canal, rețele electrice, rețele de gaze și de fibra optică. Fiabilitatea utilajelor noastre înlocuiesc costurile reparațiilor și a timpului pierdut.

Cunoaște-ne!

Imocon trecut și prezent

Anul acesta sărbătorim 18 de ani de experiență în domeniul utilajelor pentru constructorii de utilități, ani în care am crescut atât prin dobândirea de informații cât și financiar. Am făcut parteneriate cu furnizori noi dar și cu clienți noi. Ne-am mărit echipa chiar dacă unii au plecat ei au rămas prin munca lor. Ca orice firmă am avut suișuri și coborâșuri însă cel mai important este că am depășit obstacolele și prin eforturi am reușit să ne dezvoltăm tot mai mult. Ne străduim în fiecare zi să mulțumim clienții dar ne și distrăm atunci când echipa găsește puțin timp liber. Este ceva însă ce am avut de la început și continuă să rămână la fel de important, ceva ce ne deosebește și care ne păstrează clienții: grija față de calitate și client.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter