Echipamente de transport și instalare cabluri, fibră optică și țevi

Compania Thaler este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de transport si instalare cabluri, fibra optica și țevi de la nivel european, iar de peste 50 de ani este alegerea marilor constructori de rețele electrice si de telecomunicații, pentru gama extinsa de echipamente și accesorii, si eficienta acestora.

Prin inovare constanta, Thaler a produs utilaje tot mai specializate, de la utilajele de bobinare, la o gama diversificata de accesorii de manipulare si instalare cabluri si fibra optica in subteran si mai apoi, troliile Thaler pentru renovarea tevilor. Utilajele Thaler sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a eficientiza lucrarile companiilor de telecomunicatii si energie electrică. Thaler ramane unul din liderii europeni ai utilajelor si echipamentelor de transport si instalare cabluri si tevi in subteran datorita experizei sale si a partenerilor de vanzari internationali, care sunt instruiti constant pentru a oferi un spijin optim pentru clienti si statii de service conform ultimelor norme de calitate.

 

Îți punem la dispoziție multiple variante de
ECHIPAMENTE PENTRU TRAGERE CABLURI AERIENE

Contactați-ne pentru a vă ajuta să aflați mai multe informații despre echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

Telefon

0744 669 834

WhatsApp

0744 669 834

Facebook Imocon

E-mail

cereofertaforeza@imocon.ro

Chat-ul 

din site

LinkedIn Imocon

De peste 19 ani suntem
REPREZENTANȚII TERRA ÎN ROMÂNIA

+
CLIENȚI
MULȚUMIȚI
0 +
UTILAJE VANDUTE SI INSTALATE
0 +
ORE DE
MENTENANȚĂ

Vă suntem PARTENER nu doar Furnizor

Service în Garanție
și
Post-Garanție

Piese de Schimb
și
Accesorii Originale

Consultanță
de
Specialitate

Instruire în
Utilizarea
Echipamentelor

Completează formularul și vei primi pliante cu numeroase informații despre alte utilajele vândute de noi

Putem fi viitorul tău partener dacă vei dori utilaje ce prin eficiența lor reduc timpul de execuție, au costuri minime de întreținere, rentabilitate maximă si fac posibilă recuperarea investiției mai repede. Cum te ajutăm? Cu experiența de peste 19 ani în deservirea firmelor de construcții de utilități, cu pregătirea teoretică și practică, consultanță specializată, livrarea gratuită în toată țara și service la noi sau pe șantier în funcție de utilaj și problemă.

utilaje edilitare imocon