Echipamente pentru tragerea cablurilor aeriene

Zeck este un producător de nivel mondial în construcții de utilaje și accesorii pentru echipamente de tragerea cablurilor aeriene. Acesta firmă se caracterizează prin ingineria creativă pentru proiecte speciale și soluții pentru construcții de utilaje speciale. Zeck este o firmă de familie și se află la a treia generație. Cu peste 130 de muncitori și prezentă în peste 90 de țări această companie pune necesitățile clientului și calitatea produselor pe primul plan.

În site veți găsi în acest moment trolii, tensionere și accesorii. Dacă necesitatea proiectelor sunt mai deosebite vă rugăm să ne contactați și vă ajutăm cu consilierea necesară și împreună putem găsi utilajul ce se potrivește perfect.

Îți punem la dispoziție multiple variante de
ECHIPAMENTE PENTRU TRAGERE CABLURI AERIENE

Contactați-ne pentru a vă ajuta să aflați mai multe informații despre echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

Telefon

0744 669 834

WhatsApp

0744 669 834

Facebook Imocon

E-mail

cereofertaforeza@imocon.ro

Chat-ul 

din site

LinkedIn Imocon

De peste 19 ani suntem
REPREZENTANȚII TERRA ÎN ROMÂNIA

+
CLIENȚI
MULȚUMIȚI
0 +
UTILAJE VANDUTE SI INSTALATE
0 +
ORE DE
MENTENANȚĂ

Vă suntem PARTENER nu doar Furnizor

Service în Garanție
și
Post-Garanție

Piese de Schimb
și
Accesorii Originale

Consultanță
de
Specialitate

Instruire în
Utilizarea
Echipamentelor

Completează formularul și vei primi pliante cu numeroase informații despre alte utilajele vândute de noi

Putem fi viitorul tău partener dacă vei dori utilaje ce prin eficiența lor reduc timpul de execuție, au costuri minime de întreținere, rentabilitate maximă si fac posibilă recuperarea investiției mai repede. Cum te ajutăm? Cu experiența de peste 19 ani în deservirea firmelor de construcții de utilități, cu pregătirea teoretică și practică, consultanță specializată, livrarea gratuită în toată țara și service la noi sau pe șantier în funcție de utilaj și problemă.

utilaje edilitare imocon