fbpx

Utilaje și echipamente pentru constructorii de rețele edilitare

IMOCON

Utilaje și echipamente pentru constructorii de rețele edilitare

Putem fi viitorul tău partener dacă vei dori utilaje ce prin eficiența lor reduc timpul de execuție, au costuri minime de întreținere, rentabilitate maximă si fac posibilă recuperarea investiției mai repede. Fiabilitatea utilajelor noastre înlocuiesc costurile reparațiilor și a timpului pierdut.

Vănzări, Închirieri și SH

Utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat

Utilaje de săpat șanțuri

Motocompresoare și picamere

Sprijiniri de maluri și excavații

Echipamente de transport și instalare cabluri și țevi

Echipamente pentru tragere de cabluri aeriene

Utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat

Utilaje de săpat șanțuri

Motocompresoare și picamere

Srijiniri de maluri și exacavații

Echipamente de transport și instalare cabluri și țevi

Pompe de epuisment

Utilaje de subtraversare si foraj dirijat

Motocompresoare și picamere

Pompe de epuisment cu filtre aciculare

Echipamente de transport și instalare cabluri și țevi

Sprijiniri de maluri

Echipamente pentru tragere de cabluri aeriene

Utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat

Motocompresoare și picamere

Sprijiniri de maluri

Utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat

Echipamente de transport și instalare cabluri, fibră optică și țevi

Echipamente pentru tragerea cablurilor aeriene

Utilaje de subtraversare și foraj SH (nu se închiriază)

Motocompresoare SH (nu se închiriază)

Pompe de epuisment (închiriere)

Utilaje de săpat șanțuri (nu se închiriază)

Cum te ajutăm?

Cu experiența de peste 18 ani în deservirea firmelor de construcții de utilități cu gama noastră de utilaje de subtraversare si foraj orizontal dirijat.

Dacă ai nevoie de utilaje pentru subtraversări fără săpătură deschisă, pentru pozarea țevilor de apă, gaz sau canalizare, cât și a cablurilor electrice iți venim in ajutor cu utilaje de subtraversare și foraj orizontal dirijat Terra AG – Elveția.

Te putem ajuta pentru a rezolva siguranța pe șantier prin diversele soluții adaptate cerințelor specifice fiecărei lucrări în parte cu sistemele de sprijiniri maluri, șanțuri sau excavații de la producătorul german LTW– Germania.

Știm cât de importantă este pentru tine fiabilitatea și productivitatea ridicată a utilajelor, de aceea noi iți putem oferi săpătoare cu elindă produse de Liba – Germania, eficiente în orice condiție de sol.

Ai sprijinul nostru profesionist pentru alegerea de echipamentului de transport și instalare cabluri, fibra optică şi țevi de la unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali, Thaler din Germania. Deținem o gama largă de produse: întinzătoare de cablu, trolii pe cadru şi mobile, remorci de transportat tamburi de cabluri şi țevi, dispozitive de ghidare cablu și diverse accesorii.

Există anumite proiecte speciale când ai nevoie de utilaje ce pot fi adaptate necesităților tale iar noi prin producătorul Zeck– Germania îți venim în ajutor cu o gamă largă de sisteme de tragere a cablurilor aeriene.

Ai probleme cu apa freatică, ai lucrări și apa te inundă? Avem soluția și pentru această problemă. Îți furnizăm sisteme de scădere a apei freatice, la săpături de șanțuri și fundații, cu pompele de epuizment și filtre aciculare de la Hudig - Germania.

Utilajele tale necesită alimentare cu aer de la motocompresoare? Noi importăm de la Kaeser - Germania motocompresoare cu fiabilitate ridicată, eficiență energetică și de costuri, dar și ușor de întreținut.

Experiența noastră în domeniul vânzărilor de utilaje edilitare completată de personalul specializat este pusă la dispoziția ta pentru a-ți oferi consultanță gratuită la alegerea echipamentului. Oferim soluții în funcție de necesitățile domeniului de lucru și de particularitățile șantierului în care se va desfășura activitatea.  Beneficiezi de service și post-service la sediul firmei noastre sau pe șantier, în funcție de probleme și utilaj.

Dacă vrei să afli mai multe despre utilajele vândute de Imocon răsfoiește site-ul nostru sau contactează-ne. Discută cu experții noștri selectând una din opțiunile: telefon , whatsapp, chat sau e-mail și ei vor găsi soluția potrivită pentru problema ta. 

Urmărește utilaje noastre și pe canalul de Youtube

Ciocane de batere țeavă de oțel de la Terra - Germania

Ciocanele de batere TERRA sunt unele dintre cele mai rapide și mai puternice ciocane pe care le puteți găsi pe piața mondială. Cu imensa forță de batere și necesarul scăzut de aer, inginerii elvețieni și-au demonstrat talentul în arta proiectării. Cu ciocanele de batere țevi de oțel ale producătorului TERRA, puteți bate țevi de oțel cu lungimi de la 150 mm (6“) până la 3000 mm (120“)

Utilaj de sapat șanțuri

Săpătoarele de șanțuri autopropulsate și atașamentele de săpat șanțuri pot fi folosite la: pozarea cablurilor si a conductelor, la canale de drenaj și sisteme de canalizare. Pot fi adaptate pentru diferite tipuri de lucrari prin accesorizarea cu: curățitor cu talpă, bandă transportoare, melc de reumplere șanț, sistem laser manual sau automat, arbore de pozare a țevii, suport pentru conducte și pâlnie/buncăr de umplere.

Foreze pneumatice

Forezele sunt folosite pentru pozarea subterană de țevi și cabluri, fără săpare de șanțuri. Sunt printre cele mai puternice foreze pneumatice din lume, rapide, precise și localizabile. Capul combi brevetat în combinație cu pistonul greu de batere garantează o viteză și o precizie de străpungere de neegalat.

Informații

SOCIAL

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter