fbpx

Desecarea solului

Compania “HÜDIG” ocupă deja de zeci de ani poziţia de lider în domeniul fabricării de instalaţii de evacuarea apelor freatice.

Ideile noastre au fost aplicate întotdeauna la scară mare datorită fiabilităţii şi rezistenţei echipamentelor, precum şi utilizării economice a energiei destinate acţionării instalaţiilor.

Încă din anii 70 «HÜDIG» a utilizat pentru prima dată la nivel mondial controlul electronic al nivelului apei în propriile pompe electrice cu vid în scopul îmbunătăţirii eficienţei instalaţiilor.

Tehnologia de vacuum «Hüdig» – reprezintă un nou nivel în domeniul instalaţiilor de pompare pe vacuum d.p.d.v. al economiei, fiabilităţii şi simplităţii întreţinerii şi a service-ului. Utilizarea pompelor de vacuum cu funcţionare uscată:

Funcţionare continuă chiar şi la temperaturi foarte scăzute.

Nu prezintă evaporări sau pierderi de fluid de lucru, prin urmare nu necesită revizia anuală a nivelului apei de lucru.

Nu necesită schimb de ulei. Înlocuirea filtrelor se face foarte simplu.

Datorită volumului mare al cazanului de vacuum se reduce frecvenţa de cuplare a pompelor. Zincarea suprafeţei de oţel garantează protecţia optimă împotriva coroziunii, fapt care menţine valoarea agregatului pe o perioadă îndelungată.

Cu un istoric de activitate de peste un secol Compania Hüdig s-a poziționat printre liderii mondiali în fabricarea sistemelor de irigare și sisteme de scădere a apei freatice, fiind un partener de încredere al marilor companii din agricultură, industrie şi construcţii.

Sistemele de desecare Hüdig uimesc prin simplitatea în operare, nivelul scăzut de întreținere necesar și durabilitatea lor. Există chiar și utilaje HÜDIG în stare funcționala, cu o vechime de peste 30 de ani.

Pompele electrice sau pompele cu motor termic pentru scăderea apei freatice sunt vitale pentru anumite lucrări de construcții amenințate de inundare cu apa freatica. Hüdig este un furnizor apreciat la nivel mondial, datorita termenelor scurte de livrare (stocurilor disponibile pentru cele mai utilizate piese şi componente), fiabilitatea produselor și suportul oferit miilor de clienți, prin partenerii aleși la nivel internațional.

În ultimii ani Hüdig dezvoltă produse noi pentru protecţia mediului, construcţii şi prevenirea emisiilor de substanţe nocive, precum şi generatoare, insistând asupra fiabilităţii şi rezistenţei echipamentelor, precum şi utilizării economice a energiei destinate acţionării instalaţiilor.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter