fbpx

Cu un istoric de activitate de peste un secol Compania Hüdig s-a poziționat printre liderii mondiali în fabricarea sistemelor de irigare și sisteme de scădere a apei freatice, fiind un partener de încredere al marilor companii din agricultură, industrie şi construcţii.

Sistemele de desecare Hüdig uimesc prin simplitatea în operare, nivelul scăzut de întreținere necesar și durabilitatea lor. Există chiar și utilaje HÜDIG în stare funcționala, cu o vechime de peste 30 de ani.

Pompele electrice sau pompele cu motor termic pentru scăderea apei freatice sunt vitale pentru anumite lucrări de construcții amenințate de inundare cu apa freatica. Hüdig este un furnizor apreciat la nivel mondial, datorita termenelor scurte de livrare (stocurilor disponibile pentru cele mai utilizate piese şi componente), fiabilitatea produselor și suportul oferit miilor de clienți, prin partenerii aleși la nivel internațional.

În ultimii ani Hüdig dezvoltă produse noi pentru protecţia mediului, construcţii şi prevenirea emisiilor de substanţe nocive, precum şi generatoare, insistând asupra fiabilităţii şi rezistenţei echipamentelor, precum şi utilizării economice a energiei destinate acţionării instalaţiilor.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter