fbpx

ImoCon vă invită la ExpoApa 2023

Expoziția ExpoApa® a început – ocazia perfectă de a descoperi cele mai recente inovații și soluții din domeniul apei și canalizării. Suntem încântați să fim prezenți la acest eveniment remarcabil, unde vă așteptăm cu o gamă variată de utilaje și specialiști în domeniu.

Indiferent dacă ne vizitați în interior, la standul nostru numărul 41, sau în zona exterioară, veți avea oportunitatea de a explora tehnologii avansate și soluții inovatoare în domeniul apei și canalizării. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegeri înțelepte în ceea ce privește utilajele și echipamentele potrivite pentru proiectele dumneavoastră.

La ExpoApa® 2023, vă vom întâmpina cu entuziasm și expertiză în domeniu. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții și să vă ajutăm să obțineți rezultate de înaltă calitate în activitatea dumneavoastră.

Nu ratați oportunitatea de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industria apei și canalizării. Vă încurajăm să vă alăturați nouă la ExpoApa® 2023 și să profitați de ocazia de a interacționa cu experți din domeniu și de a explora cele mai bune soluții disponibile.

Contăm pe prezența dumneavoastră la ExpoApa® 2023.

Pentru a programa o întâlnire cu un consultant ImoCon, contactați-ne la: +40744669834 sau office@imocon.ro.

Cu multă considerație,
Echipa Imocon

DJ_10

Despre ExpoAPA

ExpoAPA este singurul eveniment care reunește operatorii regionali, mediul de afaceri din sector, reprezentanți guvernamentali și mediul academic. ExpoAPA 2023 reprezentă o oportunitate excelentă pentru mediul de afaceri de a-și prezenta soluțiile și produsele în domeniul apei, dar și pentru a dezvolta colaborări și parteneriate cu operatorii din sectorul de apă. În plus, acest eveniment contribuie la promovarea inovațiilor și a tehnologiilor noi care pot îmbunătăți eficiența, calitatea și sustenabilitatea serviciilor de apă.

Despre ARA

Asociaţia Română a Apei (ARA) este o asociaţie profesională care are la bază trei piloni: antreprenorii, profesioniştii şi furnizorii. ARA facilitează şi promovează colaborarea între membrii ei, cu scopul de a identifica noi abordări durabile şi rentabile şi soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea managementului resurselor de apă şi a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare a apei uzate.

Contactați-ne:

Suntem prezenți cu utilajul de foraj dirijat DJ 10 de la TERRA