fbpx

Motocompresorul Kaeser este alegerea ideală pentru echipamentele ce necesită alimentare cu aer comprimat, cum ar fi ciocanele demolatoare și foreze pneumatice. Au o fiabilitate remarcabilă, eficiență energetică, eficiență a costurilor și ușurință în întreținere.

Înființata ca și companie de familie în 1919 în Germania, Kaeser Kompressoren a devenit unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de compresoare și sisteme de aer comprimat pe plan internațional.

Primul compresor cu piston dezvoltat de Kaeser este livrat în 1948, iar de atunci compania a cautat sa vina cu produse tot mai inovative care sa acopere nevoile pieței, aflate în plin avânt de tehnologizare. I 1998 Kaeser lansează elementul de compresie cu profil Sigma ce reduce costurile pe întreg ciclul de viață al compresorului. Motocompresoarele, picamerele și accesoriile Kaeser au o fiabilitate remarcabilă, eficiență energetică, eficiență a costurilor și ușurință în întreținere.

În viziunea Kaeser, eficiența energetică a produselor reprezintă o prioritate maximă pentru viitor, la fel ca și întreținerea ușoară, înlocuirea simplă a pieselor uzate și durata lungă de viață a produselor. Produsele inovatoare şi serviciile de o deosebită calitate asigurate de Kaeser vin, așadar, în sprijinul creşterii eficienţei şi a competitivităţii tuturor utilizatorilor de aer comprimat.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter