Scăderea apei freatice cu pompele HÜDIG

Ai probleme cu apa freatică?

AVEM SOLUȚII PENTRU TINE!

Pompe de epuisment pentru scăderea nivelului pânzei freatice

Pompe de epuisment pentru scaderea nivelului panzei freatice

           Pompele electrice sau pompele cu motor termic pentru scăderea apei freatice sunt vitale pentru anumite lucrări de construcții amenințate de inundare cu apa freatică. Compania “HÜDIG” ocupă de zeci de ani poziția de lider în domeniul fabricării de instalații de evacuarea apelor freatice.  Cu un istoric de activitate de peste un secol Compania Hüdig s-a poziționat printre liderii mondiali în fabricarea sistemelor de irigare și sisteme de scădere a apei freatice, fiind un partener de încredere al marilor companii din agricultură, industrie și construcții.  

Beneficii: Funcţionare continuă chiar şi la temperaturi foarte scăzute. Zincarea suprafeţei de oţel garantează protecţia optimă împotriva coroziunii, fapt care menţine valoarea agregatului pe o perioadă îndelungată.

Evită pierderile! Sistemele de desecare Hüdig uimesc prin simplitatea în operare, nivelul scăzut de întreținere necesar și durabilitatea lor. Există chiar și utilaje HÜDIG în stare funcționala, cu o vechime de peste 30 de ani. 

Important! În ultimii ani Hüdig dezvoltă produse noi pentru protecţia mediului, construcţii şi prevenirea emisiilor de substanţe nocive, precum şi generatoare, insistând asupra fiabilităţii şi rezistenţei echipamentelor, precum şi utilizării economice a energiei destinate acţionării instalaţiilor.

Sisteme desecari cu filtre aciculare

În videoclipul alăturat puteți vedea cum funcționează acest sistem de pompe de epuisment pentru scăderea nivelului pânzei freatice.

Îți punem la dispoziție multiple variante de
Pompe de epuisment pentru scăderea nivelului pânzei freatice

Contactați-ne pentru a vă ajuta să aflați mai multe informații despre echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

Telefon

0744 669 834

WhatsApp

0744 669 834

Facebook Imocon

E-mail

cereofertaforeza@imocon.ro

Chat-ul 

din site

LinkedIn Imocon

Vă suntem PARTENER nu doar Furnizor

Service în Garanție
și
Post-Garanție

Piese de Schimb
și
Accesorii Originale

Consultanță
de
Specialitate

Instruire în
Utilizarea
Echipamentelor

Completează formularul și vei primi pliante cu numeroase informații 

Putem fi viitorul tău partener dacă vei dori utilaje ce prin eficiența lor reduc timpul de execuție, au costuri minime de întreținere, rentabilitate maximă si fac posibilă recuperarea investiției mai repede. Cum te ajutăm? Pregătire teoretică și practică, consultanță specializată, livrarea gratuită în toată țara și service la noi sau pe șantier în funcție de utilaj și problemă.

utilaje edilitare imocon