RACHETE SUBTRAVERSARE

FOREZE ORIZONTALE | FOREZE PNEUMATICE

Ai de introdus țevi pe sub carosabil, cale ferată sau pe sub un rău?
Dai lucrări la alții, aștepți după ei și nu vin la timp?

AVEM SOLUȚII PENTRU TINE!

foreza pneumatica
  • Rachete subtraversare, foreze pneumatice, foreze orizontale, ghiulele sau cârtițele (regăsite sub diferite denumiri) pot fi folosite la pozare de țevi pentru gaz, pentru apă și canalizare, cabluri de curent și fibră optică fără a fi necesară săpătura deschisă de șanțuri, ceea ce va permite continuarea traficului și limitarea daunelor în spații verzi, trotuare și căi de acces.
  • Pot fi instalate țevi de PVC sau PE sub drumuri de acces, șosele și linii de cale ferată într-o singură operațiune indiferent de tipul de sol, cu ajutorul accesoriilor ce pot fi adăugate.
  • Aceste foreze au numeroase accesorii și atunci când nevoia o impune pot fi utilizate și pentru baterea țevilor de oțel cât și pentru înlocuirea conductelor vechi fără intervenție service.

CUM / CÂND TE AJUTĂ ACESTE ECHIPAMENTE?

RACHETE SUBTRAVERSARE | FOREZE PNEUMATICE | FOREZE ORIZONTALE

–> Atunci când nu sunt permise săpăturile deschise sau traficul este intens și nu poate fi întrerupt (un detaliu important în zilele noastre), subtraversarea cu astfel de utilaje este singura soluție. Acest tip de utilaje prin eficiența lor reduc timpul de execuție și au costuri mici de întreținere.  Un alt beneficiu ar fi numărul redus de persoane implicate în proiect. Pot fi folosite chiar și în sol dur.

–> Evită pierderile! Ști că pierzi foarte mult prin consumul de aer atunci când faci o subtraversare? Datorita inovației fluxul aerodinamic al aerului din interiorul utilajului asigură un consum redus de aer și un recul minim. Au cu ⅓ mai puține componente decât uneltele de străpungere concurente sunt mai rezistente.

–> Important! Atât de siguri suntem de calitatea utilajelor noastre încât oferim 3 ani garanție pentru pistonul de batere. Furnizorul nostru este singura companie din lume în acest moment ce oferă o astfel de garanție.  

–> La forezele oferite de noi pistonul principal lovește interiorul capului forezei, cel mai eficient punct (conceptul brevetat HOLLOW HEAD) și nu în spatele acestuia? Pistonul principal al utilajului TERRA este cu aproximativ 25 % mai greu decât alte pistoane competitoare. Capul combi (KOK-brevet Terra) împreună cu pistonul principal mărit garantează o viteză și precizie de străpungere foarte bună

Rachetele de Subtraversare sunt folosite pentru

rachete subtraversare icon 6

Instalare conducte apă

Instalare țevi canalizare

Instalare cabluri electrice

Instalare fibră optică

rachete subtraversare icon 5

Instalare conducte gaz

Îți punem la dispoziție multiple variante

RACHETE SUBTRAVERSARE | FOREZE PNEUMATICE | FOREZE ORIZONTALE

Contactați-ne pentru a afla mai multe informații despre echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

E-mail

cereofertaforeza@imocon.ro

WhatsApp

0744 669 834

De peste 19 ani suntem
Partenerii Constructorilor Edilitari

0 +
CLIENȚI
MULȚUMIȚI
0 +
UTILAJE VANDUTE SI INSTALATE
0 +
ORE DE
MENTENANȚĂ

Vă suntem PARTENER nu doar Furnizor

Service în Garanție
și
Post-Garanție

Piese de Schimb
și
Accesorii Originale

Consultanță
de
Specialitate

Instruire în
Utilizarea
Echipamentelor

Completează formularul și vei primi pliante cu numeroase informații despre foreze cât și despre alte utilaje vândute de noi

Putem fi viitorul tău partener dacă vei dori utilaje ce prin eficiența lor reduc timpul de execuție, au costuri minime de întreținere, rentabilitate maximă si fac posibilă recuperarea investiției mai repede. Cum te ajutăm? Cu experiența de peste 19 ani în deservirea firmelor de construcții de utilități, cu pregătirea teoretică și practică, consultanță specializată, livrarea gratuită în toată țara și service la noi sau pe șantier în funcție de utilaj și problemă.

utilaje edilitare imocon