SPRIJINIRI DE ȘANȚ

SOLUȚII MODERNE PENTRU SPRIJINIRI DE MALURI, ȘANȚURI, SĂPĂTURI ȘI EXCAVAȚII

Sprijinirile de șanț salvează viața muncitorilor

AVEM SOLUȚII PENTRU TINE!

Dezvoltarea rapida a segmentului de construcții și proiectele utilitare din ultimul deceniu, a dus la necesitatea consolidării siguranței pe șantier prin diverse soluții de sprijiniri maluri, adaptate cerințelor specifice fiecărei lucrări în parte. În acest sens, LTW a venit cu soluții de sprijinire a malurilor, luând in calcul tipul de lucrare efectuată, dimensiunile săpăturii și tipul solului în care se face săparea.

La ora actuala, LTW oferă o gamă largă de cutii de sprijinire pentru lucrări cu adâncimea între 2-5 m, cutii pentru montarea căminelor, sisteme eficiente de sprijinire pentru lucrări până la adâncimea de 7.5 m și dispozitive de manipulat țevi de beton, cu scopul de a acoperi solicitări oricât de particulare din partea clienților. Aceste cutii oferă o protecție completă pentru lucrători.

Când sprijinirile de șant lipsesc
Un articol începea …” Doi bărbaţi au murit, iar un al treilea a fost rănit, după ce un val de pământ s-a prăbuşit peste ei în timpul unor lucrări…”. 
Câteva riscuri/consecințe ale ignorării măsurilor de securitate a muncii la săparea șanțurilor:
– decesul persoanelor
– amenda pentru nerespectarea cerintelor legale in domeniul ssm
– dosar penal si plata despagubiri familie
– imagine negativa – brand afectat
– pierderea contractului de executie

Un proverb zice “Paza bună trece primejdia rea.” În multe cazuri zicem: „mie nu mi se poate întâmpla”. Și dacă? Nu este doar economic mai ușor să prevenim ci și mai înțelept să evităm. Consolidarea șanțurilor cu sistemele de sprijiniri oferite de noi, pot evita consecințele unui accident de munca ce nu produce doar pierderi materiale și sancțiuni contravenționale, ci uneori și pierderi de vieți ce implica sancțiuni penale. 

sprijiniri de santuri LTW

Când sprijinirile sunt puse

Evitarea surpării malurilor de pământ poate fi făcută prin consolidarea șanțurilor (luând în calcul tipul de lucrare efectuată, dimensiunile săpăturii și tipul solului în care se face săparea) cu sistemele de sprijiniri LTW fabricate în Germania. Fie ca le folosiți în cazul reparațiilor de urgență (apa, gaz, sau cablu), fie în cămine de vizitare din beton prefabricat, fie in proiecte mari de canalizare, sistemele noastre de sprijiniri permit un nivel ridicat de flexibilitate și compatibilitate. Cutiile pentru cămine sunt utilizate atunci când apar lucrări ce trebuie executate într-un cămin de vizitare; șanțul de lucru trebuie să devină mai larg înainte de a putea continua instalarea țevii. Pot fi instalate și în condiții instabile de sol. 

rachete subtraversare icon 6

Instalare conducte apă

Instalare țevi canalizare

Instalare cabluri electrice

Instalare fibră optică

rachete subtraversare icon 5

Instalare conducte gaz

Îți punem la dispoziție multiple variante de
UTILAJE PENTRUSAPAT SANTURI

Contactați-ne pentru a vă ajuta să aflați mai multe informații despre echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră

Telefon

0744 669 834

WhatsApp

0744 669 834

Facebook Imocon

E-mail

cereofertaforeza@imocon.ro

Chat-ul 

din site

LinkedIn Imocon

De peste 19 ani suntem
REPREZENTANȚII TERRA ÎN ROMÂNIA

+
CLIENȚI
MULȚUMIȚI
0 +
UTILAJE VANDUTE SI INSTALATE
0 +
ORE DE
MENTENANȚĂ

Vă suntem PARTENER nu doar Furnizor

Service în Garanție
și
Post-Garanție

Piese de Schimb
și
Accesorii Originale

Consultanță
de
Specialitate

Instruire în
Utilizarea
Echipamentelor

Completează formularul și vei primi pliante cu numeroase informații despre foreze cât și despre alte utilaje vândute de noi

Cum te ajutăm? Cu experiența de peste 19 ani în deservirea firmelor de construcții de utilități, cu pregătirea teoretică și practică, consultanță specializată, livrarea gratuită în toată țara și service la noi sau pe șantier în funcție de utilaj și problemă.

utilaje edilitare imocon