fbpx

Echipamente de transport și instalare cabluri, fibră optică și țevi

Troliile pe cadru şi mobile pentru renovarea ţevilor, remorcile de transportat tamburi de cabluri şi ţevi dar și accesoriile precum rolele de tras cablu sau dispozitivele de ghidare a cablurilor sunt un real ajutor pentru constructorii de rețele edilitare.

Compania Thaler este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de transport si instalare cabluri, fibra optica si tevi de la nivel european, iar de peste 50 de ani este alegerea marilor constructori de retele electrice si de telecomunicatii, pentru gama extinsa de echipamente și accesorii, si eficienta acestora.

Prin inovare constanta, Thaler a produs utilaje tot mai specializate, de la utilajele de bobinare, la o gama diversificata de accesorii de manipulare si instalare cabluri si fibra optica in subteran si mai apoi, troliile Thaler pentru renovarea tevilor. Utilajele Thaler sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a eficientiza lucrarile companiilor de telecomunicatii si energie electrică. Thaler ramane unul din liderii europeni ai utilajelor si echipamentelor de transport si instalare cabluri si tevi in subteran datorita experizei sale si a partenerilor de vanzari internationali, care sunt instruiti constant pentru a oferi un spijin optim pentru clienti si statii de service conform ultimelor norme de calitate.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter