fbpx

Utilaje de săpat șanțuri autopropulsate, atașamente de săpat șanțuri pentru tractoare sau excavatoare

Săpătoare de șanțuri autopropulsate și atașamente de săpat șanțuri ce pot fi folosite la: pozarea cablurilor, canale de drenaj, sisteme de canalizare, instalare de țevi pentru apă, cabluri electrice si telecomunicații. Pozarea cablurilor și țevilor joacă un rol important atât în ​​construcția caselor cât și în exploatarea agricolă a terenului.

Din 1964 Liba este cunoscut pe plan international pentru fabricarea utilajelor de sapat santuri, impunandu-se de peste 50 de ani in fata competitiei, prin fiabilitatea si productivitatea ridicata a utilajelor.

Primele utilaje vandute sub numele de Grabenmeister au fost construite intr-o mica fabrica din Lingen, Germania, insa au capatat o mare popularitate si incredere in randul companiilor de constructii retele, datorita robustetii si indelungatei durate de viata a echipamentelor. In doar primii 4 ani de la fondare, Liba a construit unul dintre cele mai mari sapatoare de santuri, numit Grabenmeister G1500, cu 250 CP si dimensiuni de sapare de 4500 x 1500 mm.

Datorita cererii foarte mari, in 1994 fabrica a fost complet modernizata si extinsa, pentru a putea acoperi necesarul existent pe piata. Cu accentul pus pe calitatea materialelor, durabilitate si performanta, Liba fabrica utilaje, dispozitive, piese de schimb și a accesorii de mare precizie.

In cele peste 5 decenii de evolutie, atat utilajele, cat si piesele de schimb și accesoriile, dar și materialele folosite in procesul de productie, sunt garanția unui know-how tehnologic incontestabil, Liba fiind unul dintre producatorii cei mai apreciati pentru robustetea utilajelor fabricate.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter