fbpx

Compania Terra, înfiinţată în anul 1975 în Elveţia, este primul producător european de utilaje de subtraversare şi foraj orizontal dirijat, care a introdus tehnologia trenchless – fără săpătură, având peste 75 de brevete. Realizează cele mai performante utilaje pentru instalare ţevi, ce vin în sprijinul companiilor ce execută reţele de apă, canalizare, reţele de gaz, electrice sau telecomunicaţii.

Terra este producătorul elveţian care oferă cele mai complete şi calitative soluţii pentru marii constructori de reţele edilitare, care îşi doresc fiabilitate, precizie şi eficientă a utilajelor, punându-le la dispoziţie: sisteme de foraj orizontal dirijat, mini sisteme de foraj orizontal dirijat, sisteme de înlocuire conducte acţionate hidraulic, foreze pneumatice pentru subtraversări, ciocane de bătut ţevi metalice, trăgătoare de cabluri pentru înlocuire conducte, utilaje de forare verticală pentru încălzire geotermică.

Avantajul acestei tehnologi este acela că procesul de subtraversare este unul rapid şi eficient; ruperile de teren sunt minimizate; traficul poate continua în mod normal în timpul desfăşurării lucrărilor.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter
Deschide chat-ul
Ai nevoie de ajutor?
Salut, daca te putem ajuta nu ezita sa ne scrii pe WhatsApp, simplu si rapid