fbpx

 

Compania Terra, înființată în anul 1975 în Elveţia, este primul producător european de utilaje de subtraversare şi foraj orizontal dirijat, care a introdus tehnologia trenchless – fără săpătură, având o reţea de parteneri în peste 80 de țări. În cei peste 40 de ani de experienţă a brevetat peste 80 de idei, care s-au concretizat în cele mai performante utilaje de instalare ţevi, ce vin în sprijinul companiilor ce execută reţele de apă, canalizare, reţele de gaz, electrice sau telecomunicaţii

Terra a lansat prima foreză Terra Hammer pentru subtraversări, iar în 1982 creează capul combi KOK al forezei, un cap interschimbabil de mare putere care penetrează cu uşurinţă chiar şi cele mai dificile soluri. La ora actuală, Terra este producătorul elveţian care oferă cele mai complete şi calitative soluţii pentru marii constructori de reţele edilitare, care îşi doresc o mare stabilitate, precizie şi eficientă a utilajelor, punându-le la dispoziţie: sisteme de foraj orizontal dirijat, mini sisteme de foraj orizontal dirijat, sisteme de înlocuire conducte acţionate hidraulic, foreze pneumatice pentru subtraversări, ciocane de bătut ţevi metalice, trăgătoare de cabluri pentru înlocuire conducte.

TERRA pune accentul pe fiabilitate şi cost minim de întreținere al echipamentelor, investind 9% din cifra de afaceri anuală în cercetare și dezvoltare, de aceea printre caracteristicile utilajelor se număra viteza şi precizia de operare, controlul simplu și sigur, costul minim de întreţinere, dar şi o durată lungă de viață a echipamentelor, care ajunge până la 12-15 ani.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter