fbpx

Compania Terra, înfiinţată în anul 1975 în Elveţia, este primul producător european de utilaje de subtraversare şi foraj orizontal dirijat, care a introdus tehnologia trenchless – fără săpătură, având peste 75 de brevete. Realizează cele mai performante utilaje pentru instalare ţevi, ce vin în sprijinul companiilor ce execută reţele de apă, canalizare, reţele de gaz, electrice sau telecomunicaţii.

Înființata ca și companie de familie în 1919 în Germania, Kaeser Kompressoren a devenit unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de compresoare și sisteme de aer comprimat pe plan internațional. Motocompresoarele, picamerele și accesoriile Kaeser au o fiabilitate remarcabilă, eficiență energetică, eficiență a costurilor și ușurință în întreținere.

Deținem brandul Diacon prin care vă furnizăm discuri de tăiat beton proaspăt, beton vechi, beton-asfalt, beton armat sau piatră naturală. Acestea au o durată lungă de viață și o viteză de tăiere profesionistă.

Liba este cunoscut pe plan international pentru fabricarea utilajelor de sapat santuri, impunandu-se de peste 50 de ani in fata competitiei, prin fiabilitatea si productivitatea ridicata a utilajelor.

LTW dezvoltă și produce cele mai eficiente și calitative soluții de sprijiniri ale malurilor șanțurilor, săpaturilor și excavațiilor. Produsele sunt fabricate în Huckelhoven,Germania, fapt ce garantează un nivel ridicat al calității și o mare durabilitate în utilizare.

Compania Thaler este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de transport si instalare cabluri, fibra optica si tevi de la nivel european, iar de peste 50 de ani este alegerea marilor constructori de retele electrice si de telecomunicatii, pentru gama extinsa de echipamente și accesorii, si eficienta acestora

Zeck este un producător de nivel mondial în construcții de utilaje și accesorii pentru construcții și întreținerea de cabluri. Acesta firmă se caracterizează prin ingineria creativă pentru proiecte speciale și soluții pentru construcții de utilaje speciale. Zeck este o firmă de familie și se află la a treia generație. Cu peste 130 de muncitori și este prezentă în peste 90 de țări.

Cu un istoric de activitate de peste un secol Compania Hüdig s-a poziționat printre liderii mondiali în fabricarea sistemelor de irigare și sisteme de scădere a apei freatice, fiind un partener de încredere al marilor companii din agricultură, industrie şi construcţii.Sistemele de desecare Hüdig uimesc prin simplitatea în operare, nivelul scăzut de întreținere necesar și durabilitatea lor. Există chiar și utilaje HÜDIG în stare funcționala, cu o vechime de peste 30 de ani.

Utilaje de inchiriat

În acest moment vă punem la dispoziție spre închiriere pompe de epuizment Hudig și sistemul de sprijiniri / susținere maluri, șanțuri și excavații VB60 de la LTW.

Utilaje de vanzare second hand

Deoarece stocul utilajelor SH se tot modifica va rugam sa ne contactati.

TOP

Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

Newsletter