fbpx

Plata Online cu Cardul prin EuPlătesc: Securitate la Înălțime

Atunci când alegi să plătești online prin card bancar prin intermediul EuPlătesc, este esențial să acorzi atenție detaliilor furnizate.

Iată câteva aspecte importante:

 1. Completați Formularul Securizat:

  • Este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău pe pagina securizată a procesatorului de plăți, EuPlătesc.
 2. Sistemul 3D Secure:

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) sunt efectuate prin intermediul sistemului 3D Secure.
 3. Securitate Asigurată:

  • Sistemul 3D Secure este conceput de organizații pentru a oferi tranzacțiilor online același nivel de securitate ca în cazul tranzacțiilor efectuate la bancomat sau la comerciant în mediul fizic.
 4. Confidențialitatea Datelor:

  • 3D Secure garantează că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată în niciun moment pe serverele magazinului sau ale procesatorului de plăți.
 5. Introducere Directă în Sistemele Visa și MasterCard:

  • Detaliile tale sunt introduse direct în sistemele Visa și MasterCard, asigurându-ți astfel confidențialitatea și securitatea în timpul întregii tranzacții.

Alegând această metodă de plată, te poți bucura de cumpărături online în deplină siguranță. Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, suntem aici să te asistăm. Mulțumim pentru încrederea acordată!