fbpx

Utilaj de săpat șanțuri autopropulsat

Acest tip de utilaj de săpat şanţuri oferă o soluție rapidă, economică și ecologică pentru pozarea cablurilor și a conductelor în diverse medii de lucru, inclusiv în soluri dure.

Unde poate fi utilizat?

Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv:

  • Canale de drenaj: Aceste utilaje pot fi folosite eficient pentru săparea șanțurilor de drenaj, asigurând o evacuare adecvată a apei în zonele umede sau inundabile.

  • Sisteme de canalizare: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate sunt ideale pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de canalizare, contribuind la dezvoltarea infrastructurii edilitare.

  • Pozarea de fibră optică: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate pot fi folosite pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de fibră optică.

  • Instalarea de țevi pentru apă, cabluri electrice: Aceste utilaje sunt ideale pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de apă, cabluri electrice sau cabluri de telecomunicații.

  •  Utilajele pot fi echipate cu o bandă transportoare pentru a arunca pământul excavat direct într-un vehicul însoțitor de tip remorcă, ceea ce facilitează evacuarea materialelor excavate și optimizează eficiența operațiunii.

  • Săpare și reumplere într-o singură operație: Aceste utilaje pot realiza atât săparea, cât și reumplerea șanțului într-o singură operație, reducând timpul și efortul necesar pentru finalizarea lucrărilor.

  • Pozare rapidă și economică a cablurilor: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate permit o pozare rapidă, economică și ecologică a cablurilor, inclusiv în soluri dure, contribuind la reducerea costurilor și minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

Beneficii

Utilajele pot fi echipate cu o bandă transportoare pentru a arunca pământul excavat direct într-un vehicul însoțitor de tip remorcă, ceea ce facilitează evacuarea materialelor excavate și optimizează eficiența operațiunii.

Săpare și reumplere într-o singură operație: Aceste utilaje pot realiza atât săparea, cât și reumplerea șanțului într-o singură operație, reducând timpul și efortul necesar pentru finalizarea lucrărilor.

Pozare rapidă și economică a cablurilor: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate permit o pozare rapidă, economică și ecologică a cablurilor, inclusiv în soluri dure, contribuind la reducerea costurilor și minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE UTILAJELE
CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

Cui sunt destinate?

Utilajele de săpat șanțuri sunt utile pentru constructori și companii de construcții, companii de utilități și servicii publice, companii de telecomunicații și servicii de cablu, companii de amenajări peisagistice și de înfrumusețare a spațiilor verzi, fermieri și agricultori pentru sistemele de irigare, precum și pentru dezvoltatori imobiliari pentru amenajarea infrastructurii în noile proiecte.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere cu utilaje furnizate de noi

Vezi articole cu utilajele noastre

Imocon la expo Cobuild

În luna mai, Imocon a participat la renumita expoziție Cobuild din Ciugud, județul Alba, un eveniment de referință în industria construcțiilor. Standul Imocon la expo Cobild a atras un număr impresionant de vizitatori, demonstrând interesul crescut pentru soluțiile noastre inovatoare. Am avut ocazia să prezentăm utilajele noastre

Citeste mai mult »
utilajj de foraj in roca DJ 23 AT

DJ 23 AT Revoluționează Forajul în Rocă

TERRA, un nume de referință în industria utilajelor de foraj, continuă să redefinească standardele prin introducerea TERRA-JET DJ 23 AT, o instalație de foraj HDD care promite să transforme modul în care profesioniștii abordează provocările forării în roci. TERRA-JET DJ 23 AT – Vârful Tehnologiei în Foraj

Citeste mai mult »
utilaje edilitare

Utilaje edilitare inovative

Cu o industrie în continuă evoluție și cu cerințe tot mai exigente în domeniul construcțiilor și lucrărilor edilitare, este vital să dispunem de utilaje edilitare de ultimă generație. Utilaje Edilitare Imocon Aceste utilaje reprezintă inima fiecărui proiect, oferind soluții tehnologice avansate și eficiente pentru instalarea, reparația și

Citeste mai mult »
Sprijniri maluri LTW

Obligativitatea și Importanța Utilizării Sprijinirilor de Maluri

Într-o lume în care construcțiile sunt în plină desfășurare, siguranța muncitorilor este de o importanță crucială. Lucrările în șantierele de construcții pot aduce cu sine riscuri semnificative, iar utilizarea adecvată a sprijinirilor de maluri este esențială pentru protecția acestora și prevenirea accidentelor. Lucrările de construcție, care adesea

Citeste mai mult »

Performanța Unică a Discurilor Diamantate Cedima

În lumea construcțiilor și a proiectelor de renovare, calitatea instrumentelor face întotdeauna diferența. Și când vine vorba de discurile diamantate, nu există compromisuri! Astăzi, ne bucurăm să îți prezentăm discurile diamantate Cedima, un adevărat sinonim al performanței de vârf. Comandă Acum Performanță şi Versatilitate Proiectate inițial pentru

Citeste mai mult »