fbpx

Utilaj de săpat șanțuri autopropulsat

Acest tip de utilaj de săpat şanţuri oferă o soluție rapidă, economică și ecologică pentru pozarea cablurilor și a conductelor în diverse medii de lucru, inclusiv în soluri dure.

Unde poate fi utilizat?

Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate sunt extrem de versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv:

  • Canale de drenaj: Aceste utilaje pot fi folosite eficient pentru săparea șanțurilor de drenaj, asigurând o evacuare adecvată a apei în zonele umede sau inundabile.

  • Sisteme de canalizare: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate sunt ideale pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de canalizare, contribuind la dezvoltarea infrastructurii edilitare.

  • Pozarea de fibră optică: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate pot fi folosite pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de fibră optică.

  • Instalarea de țevi pentru apă, cabluri electrice: Aceste utilaje sunt ideale pentru săparea șanțurilor necesare pentru instalarea rețelelor de apă, cabluri electrice sau cabluri de telecomunicații.

  •  Utilajele pot fi echipate cu o bandă transportoare pentru a arunca pământul excavat direct într-un vehicul însoțitor de tip remorcă, ceea ce facilitează evacuarea materialelor excavate și optimizează eficiența operațiunii.

  • Săpare și reumplere într-o singură operație: Aceste utilaje pot realiza atât săparea, cât și reumplerea șanțului într-o singură operație, reducând timpul și efortul necesar pentru finalizarea lucrărilor.

  • Pozare rapidă și economică a cablurilor: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate permit o pozare rapidă, economică și ecologică a cablurilor, inclusiv în soluri dure, contribuind la reducerea costurilor și minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

Beneficii

Utilajele pot fi echipate cu o bandă transportoare pentru a arunca pământul excavat direct într-un vehicul însoțitor de tip remorcă, ceea ce facilitează evacuarea materialelor excavate și optimizează eficiența operațiunii.

Săpare și reumplere într-o singură operație: Aceste utilaje pot realiza atât săparea, cât și reumplerea șanțului într-o singură operație, reducând timpul și efortul necesar pentru finalizarea lucrărilor.

Pozare rapidă și economică a cablurilor: Utilajele de săpat șanțuri autopropulsate permit o pozare rapidă, economică și ecologică a cablurilor, inclusiv în soluri dure, contribuind la reducerea costurilor și minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE UTILAJELE
CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

Cui sunt destinate?

Utilajele de săpat șanțuri sunt utile pentru constructori și companii de construcții, companii de utilități și servicii publice, companii de telecomunicații și servicii de cablu, companii de amenajări peisagistice și de înfrumusețare a spațiilor verzi, fermieri și agricultori pentru sistemele de irigare, precum și pentru dezvoltatori imobiliari pentru amenajarea infrastructurii în noile proiecte.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere cu utilaje furnizate de noi

Vezi articole cu utilajele noastre

Siguranță în șantier cu sprijinirile LTW

Industria construcțiilor este una dintre cele mai dinamice și esențiale domenii ale economiei globale. Cu fiecare structură ridicată, cu fiecare proiect finalizat, se construiește nu doar infrastructură, ci și viitorul. Dar dincolo de realizările impresionante și aportul semnificativ la economie, există un aspect esențial care nu trebuie

Citeste mai mult »

Înlocuire conductă de apă cu Terra Jack 125

În lumea modernă, accesul la apă potabilă este esențial pentru bunăstarea comunităților. Cu toate acestea, chiar și cele mai bine întreținute conducte de apă pot suferi defecțiuni neprevăzute. Recent, în Brütten, o avarie a conductei principale de apă a provocat o situație urgentă, fapt pentru care a

Citeste mai mult »

Imocon la ExpoApa2023

Expoziția ExpoApa® a început – ocazia perfectă de a descoperi cele mai recente inovații și soluții din domeniul apei și canalizării. Suntem încântați să fim prezenți la acest eveniment remarcabil, unde vă așteptăm cu o gamă variată de utilaje și specialiști în domeniu. Indiferent dacă ne vizitați

Citeste mai mult »

Lipsa sprijinirilor de şanţ

Lipsa sprijinirilor de şanţuri, maluri sau excavații Protejarea lucrătorilor care lucrează în condiții periculoase sau riscante este o responsabilitate importantă a angajatorilor și a conducătorilor de proiecte. Utilizarea sprijinirilor de maluri este una dintre cele mai importante măsuri de protecție pentru muncitori, deoarece acestea pot preveni prăbușirea

Citeste mai mult »