fbpx

Politica de Livrare Gratuită prin Curier Rapid în România

Suntem bucuroși să vă informăm că oferim livrare gratuită prin curier rapid pentru toate comenzile efectuate în România. Iată mai multe detalii despre politica noastră de livrare prin curier rapid:

  1. Curier Rapid de Încredere: Colaborăm cu un curier rapid de încredere pentru a asigura livrarea promptă și în condiții optime a comenzilor tale.

  2. Acoperire Națională: Serviciul de livrare gratuită prin curier rapid este disponibil pe întreg teritoriul României, astfel încât indiferent de locul în care vă aflați, ne asigurăm că coletul ajunge la destinație.

  3. Fără Costuri Suplimentare: Nu percepem costuri suplimentare pentru serviciul de curier rapid. Această opțiune este inclusă în politica noastră de livrare gratuită.

  4. Termen de Livrare: Beneficiezi de un termen de livrare între 2 și 3 zile

  5. Modificare sau Anulare Comandă: În cazul în care dorești să modifici sau să anulezi comanda, te rugăm să ne contactezi în cel mai scurt timp la numărul de telefon 0744669834 sau prin email la adresa cereoferta@imocon.ro. Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a găsi cea mai bună soluție în funcție de necesitățile tale.

  6. Asistență la Client: Pentru orice întrebări sau asistență, echipa noastră de relații cu clienții este la dispoziția ta. Ne poți contacta prin mijloacele indicate pe site.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și SC Imocon SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că SC Imocon SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii. SC Imocon SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Apreciem alegerea ta și ne dorim să-ți oferim o experiență de cumpărături comodă și eficientă, cu livrare rapidă și gratuită. Mulțumim pentru încredere!