fbpx

Sprijiniri de maluri şi excavaţii

Sprijiniri de maluri și excavații:

Consolidarea șanțurilor cu sprijiniri de maluri şi excavaţii permite muncitorilor să lucreze în deplină siguranță și astfel pot fi evitate consecințele unui accident de muncă. Sprijinirile marca LTW sunt potrivite pentru lucrări cu adâncime între 2 m și 5 m. Atunci când apar lucrări ce trebuie executate la un cămin de vizitare, sunt folosite sprijinirile de șanțuri speciale cu corpul plăcii de sprijinire a șanțului proiectat în formă de U.

SPRIJINIRI DE ȘANȚURI PENTRU CĂMINE
Aceste tipuri de sprijiniri se utilizează atunci când apar lucrări de pozare sau înlocuire cămine de vizitare; șanțul de lucru trebuie să devină mai larg înainte de a putea continua instalarea țevii. Sprijinirile de șanțuri pentru cămine oferă o protecție completă pentru lucrători. Corpul plăcii de sprijinire a șanțului este proiectat în formă de U.

Îți punem la dispoziție diverse tipuri de sprijiniri maluri şi excavaţii

Sprijiniriile de maluri și excavații sunt folosite pentru

Instalare conducte apă

Instalare conducte gaz

Instalare țevi canalizare

Instalare cabluri electrice

Instalare fibră optică

Servicii și Produse Cheie:

Sprijiniri de Excavații – Oferim soluții de sprijinire personalizate pentru a asigura stabilitatea maximă în lucrările dvs. de excavații.

Sprijiniri Maluri Canalizare – Soluții specializate pentru lucrările de canalizare, pentru a asigura protecția și stabilitatea malurilor.

Închiriere Sprijiniri de Maluri – Punem la dispoziția dvs. servicii de închiriere pentru sprijiniri de maluri. Echipamente de încredere la dispoziția dvs.

Consultanță pentru Sisteme de Sprijiniri – Indiferent de complexitatea proiectului dvs., suntem gata să vă ajutăm să găsiți soluții eficiente și sigure. 

Regăsite cu denumiri multiple: sprijiniri pentru săpături, sprijiniri șanțuri,  protecție maluri, sprijiniri metalice, panouri metalice, protecție maluri sau sprijiniri pentru camine de vizitare le poți găsi la noi. Îți oferim consultanță personalizată și oferte competitive.

CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit
pentru proiectul dumneavoastră.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

De peste 15 ani suntem reprezentanții LTW în România

LTW este un producător german, lider global în tehnologie de sprijinire a șanțurilor de înaltă calitate. Toate produselelor sunt fabricate in Germania, conform standardelor nationale si internationale.

Oferim soluții de sprijinire inovatoare și personalizate pentru orice tip de lucrare de excavare. Fie că este vorba despre șantiere mici sau proiecte mari de construcții, avem experiența și produsele potrivite pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere, cu utilaje furnizate de noi, în plină acțiune.

Vezi articole cu utilajele noastre

Industria construcțiilor este una dintre cele mai dinamice și esențiale domenii ale economiei globale. Cu fiecare structură ridicată, cu fiecare proiect finalizat, …

În lumea modernă, accesul la apă potabilă este esențial pentru bunăstarea comunităților. Cu toate acestea, chiar și cele mai bine întreținute conducte …

Fie că ești antreprenor în construcții, inginer, arhitect sau implicat în lucrările edilitare, știi cât de important este să ai utilaje eficiente …

În capitala cantonală elvețiană Chur, un proiect de infrastructură important a necesitat instalarea unei conducte de protecție pentru o nouă conexiune de …

Expoziția ExpoApa® a început – ocazia perfectă de a descoperi cele mai recente inovații și soluții din domeniul apei și canalizării. Suntem …

Lipsa sprijinirilor de şanţuri, maluri sau excavații Protejarea lucrătorilor care lucrează în condiții periculoase sau riscante este o responsabilitate importantă a angajatorilor …