fbpx

Sprijiniri de maluri şi excavaţii

Sprijiniri de maluri și excavații

Consolidarea șanțurilor cu sprijiniri de maluri şi excavaţii permite muncitorilor să lucreze în deplină siguranță și astfel pot fi evitate consecințele unui accident de muncă. Sprijinirile marca LTW sunt potrivite pentru lucrări cu adâncime între 2 m și 5 m. Atunci când apar lucrări ce trebuie executate la un cămin de vizitare, sunt folosite sprijinirile de șanțuri speciale cu corpul plăcii de sprijinire a șanțului proiectat în formă de U.

Formular de contact

Îți punem la dispoziție diverse tipuri de sprijiniri maluri şi excavaţii

Sprijiniri de Excavații – Oferim soluții de sprijinire personalizate pentru a asigura stabilitatea maximă în lucrările dvs. de excavații.

Sprijiniri Maluri Canalizare – Soluții specializate pentru lucrările de canalizare, pentru a asigura protecția și stabilitatea malurilor.

Închiriere Sprijiniri de Maluri – Punem la dispoziția dvs. servicii de închiriere pentru sprijiniri de maluri. Echipamente de încredere la dispoziția dvs.

Consultanță pentru Sisteme de Sprijiniri – Indiferent de complexitatea proiectului dvs., suntem gata să vă ajutăm să găsiți soluții eficiente și sigure. 

Regăsite cu denumiri multiple: sprijiniri pentru săpături, sprijiniri șanțuri,  protecție maluri, sprijiniri metalice, panouri metalice, protecție maluri sau sprijiniri pentru camine de vizitare le poți găsi la noi. Îți oferim consultanță personalizată și oferte competitive.

SPRIJINIRI DE ȘANȚURI PENTRU CĂMINE
Aceste tipuri de sprijiniri se utilizează atunci când apar lucrări de pozare sau înlocuire cămine de vizitare; șanțul de lucru trebuie să devină mai larg înainte de a putea continua instalarea țevii. Sprijinirile de șanțuri pentru cămine oferă o protecție completă pentru lucrători. Corpul plăcii de sprijinire a șanțului este proiectat în formă de U.

Sprijiniriile de maluri și excavații sunt folosite pentru

Instalare conducte apă

Instalare conducte gaz

Instalare țevi canalizare

Instalare cabluri electrice

Instalare fibră optică

CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit
pentru proiectul dumneavoastră.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

De peste 15 ani suntem reprezentanții LTW în România

LTW este un producător german, lider global în tehnologie de sprijinire a șanțurilor de înaltă calitate. Toate produselelor sunt fabricate in Germania, conform standardelor nationale si internationale.

Oferim soluții de sprijinire inovatoare și personalizate pentru orice tip de lucrare de excavare. Fie că este vorba despre șantiere mici sau proiecte mari de construcții, avem experiența și produsele potrivite pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere, cu utilaje furnizate de noi, în plină acțiune.

Vezi articole cu utilajele noastre

În data de 6 iunie 2024, echipa Imocon a avut onoarea de a participa la a 8-a ediție a Conferinței & Expoziției …

În luna mai, Imocon a participat la renumita expoziție Cobuild din Ciugud, județul Alba, un eveniment de referință în industria construcțiilor. Standul …

TERRA, un nume de referință în industria utilajelor de foraj, continuă să redefinească standardele prin introducerea TERRA-JET DJ 23 AT, o instalație …

Cu o industrie în continuă evoluție și cu cerințe tot mai exigente în domeniul construcțiilor și lucrărilor edilitare, este vital să dispunem …

Într-o lume în care construcțiile sunt în plină desfășurare, siguranța muncitorilor este de o importanță crucială. Lucrările în șantierele de construcții pot …

În lumea construcțiilor și a proiectelor de renovare, calitatea instrumentelor face întotdeauna diferența. Și când vine vorba de discurile diamantate, nu există …