fbpx

Service

Tehnicieni cu experiență vă oferă asistență profesionistă. Suportul tehnic se efectuează la sediul firmei noastre sau la client, în funcție de probleme și utilaj.

Aveți acces direct la serviciul de asistență tehnică – astfel, puteți primi rapid răspunsuri la întrebările legate de service. Chiar și pentru utilajele care sunt mai vechi, vă putem ajuta.

Pentru fiecare utilaj, oferim un pachet de service care îi asigură o durată lungă de viață.

Înalta calitate a produselor înlocuiește costurile de reparații – acest fapt reprezintă produsele noastre și aduc protecție ridicată investițiilor dumneavoastră.

Training

Instruirea muncitorilor și punerea în funcțiune a utilajelor

Echipa noastră de profesioniști vă oferă instruire pentru echipamentele achiziționate și astfel echipa dumneavoastră va fi mai eficientă și mai productivă. Operatorii bine pregătiți reprezintă o piatră de temelie importantă pentru implementarea cu succes a proiectelor.Instruirea cuprinde subiecte privind ingineria proceselor, tehnologia utilajelor și modul de gestionare a echipamentelor noi achiziționate. Echipa dumneavoastră va fi instruită la cerere, pe șantier. O instruire buna a operatorilor face ca investiția dumneavoastră în aceste echipamente să aducă rentabilitate maxima. Echipa noastră de profesioniști vă oferă instruire pentru echipamentele achiziționate și astfel echipa dumneavoastră va fi mai eficientă și mai productivă. Operatorii bine pregătiți reprezintă o piatră de temelie importantă pentru implementarea cu succes a proiectelor. Instruirea cuprinde subiecte privind ingineria proceselor, tehnologia utilajelor și modul de gestionare a echipamentelor noi achiziționate. Echipa dumneavoastră va fi instruită la cerere, pe șantier. O instruire buna a operatorilor face ca investiția dumneavoastră în aceste echipamente să aducă rentabilitate maxima.

Formular de contact


  Date de contact pentru service și postservice

  Calea Torontalului Km. 6, Timișoara 300633 (Parcul Industrial și Tehnologic)

  Email: service@imocon.ro

  Telefon: 0732115546   Liviu    sau    0788645546   Constantin

          0722560546  Denis  șef service

  Service-ul se efectuează la sediul firmei noastre sau al clientului în funcție de probleme și utilaj.

  TOP

  Înscrie-te la newsletter și bucură-te de

  sfaturi și informații de la specialiști în domeniul utilajelor destinate constructorilor de rețele edilitare. Ai acces la oferte și promoții unice.

  Newsletter