fbpx

Utilaje pentru închiriat

Pompe de epuizment și sprijini de șanțuri

Pompe de epuizment electrice și filtre aciculare 

Aerul este separat de apa și este eliminat din rezervor. Pompa submersibila este foarte robustă și fiabilă.

În interiorul rezervorului avem un sistem cu flotor ce pornește pompa submersibilă doar la nevoie care golește rezervorul și apoi se oprește, astfel economia de energie este substanțială. Pompa de vacuum este protejată împotriva intrării apei. Rezervorul este zincat și protejat împotriva corodării.

Avantajele utilizării agregatelor electrice cu vacuum marca “HÜDIG”

– fiabilitate mare în exploatare

– eficienţă ridicată

– durata lungă de viaţă

– debit mare de aer – controlul precis al presiunii

– suprafața zincată de oţel garantează protecţia optimă împotriva coroziunii

Caracteristici tehnice pentru pompa 468:

– pompa electrică 400 V, trifazată

– capacitatea de refulare a pompei de apa este de 126 mc/h.

– capacitatea de vacuum 100 mc/h.

– înălțimea maximă de ridicare a pompei este 21 m

– dimensiuni (lungime x lățime x înălțime x greutate) 1595x1340x1470 mm x 506 Kg.

– funcționare în regim uscat, nu necesita lubrifiere

– pompa vine ca dotare standard cu sașiu tractabil numai în șantier.

– pentru acționare este necesar un generator de minim 25 kvA

Sprijiniri de maluri și șanțuri VB 60

VB 60 – SPRIJINIRI  MEDII

VB 60 este sistemul ideal de sprijinire pentru proiectele mici și mijlocii de înființare a sistemelor de canalizare, protejând lucrătorii și prevenind prăbușirea șanțurilor.

Acest tip de sprijiniri pot fi manipulate cu ușurință de utilaje de construcții de dimensiuni mici. Greutatea redusă şi standardul ridicat de siguranţă sunt caracteristicile cheie ale sistemului de sprijiniri VB 60.Este posibilă obținerea unor adâncimi și lățimi mai mari ale şanturilor datorită combinării panoului ușor și a structurii rigide standard a şpraiţului. Şpraiţurile sunt înșurubate la tălpile cu arcuri prinse pe plăci. Datorită structurii standard robuste a şpraiţului, sistemul poate fi instalat și în condiții instabile de sol. Cutia este introdusă vertical în pământ prin împingere și coborâre alternativă.

VB 60 poate fi instalat la o adâncime de până la ~ 4.0 m folosind o cutie de bază și o extensie. Înălțimea cutiei de bază este de 2,4 m iar extensiile sunt înalte fie de 1,32 sau de 1,56 m. Distanţa maximă a şpraiţului inferior faţă de sol este de 1,35 m. Cutia de bază și extensia se prind între ele prin conectori de cutie. Manipularea și instalarea se realizează fără dificultăți. Aceste şpraiţuri sunt utilizate în multe din sistemele noastre de sprijiniri pentru că permit un nivel ridicat de flexibilitate și compatibilitate.

Articole cu utilaje

Siguranță în șantier cu sprijinirile LTW

Industria construcțiilor este una dintre cele mai dinamice și esențiale domenii ale economiei globale. Cu fiecare structură ridicată, cu fiecare proiect finalizat, se construiește nu doar infrastructură, ci și viitorul. Dar dincolo de realizările impresionante și aportul semnificativ la economie, există un aspect esențial care nu trebuie

Read More »

Înlocuire conductă de apă cu Terra Jack 125

În lumea modernă, accesul la apă potabilă este esențial pentru bunăstarea comunităților. Cu toate acestea, chiar și cele mai bine întreținute conducte de apă pot suferi defecțiuni neprevăzute. Recent, în Brütten, o avarie a conductei principale de apă a provocat o situație urgentă, fapt pentru care a

Read More »