fbpx

Foreze pneumatice

Rachete subtraversare, foreze pneumatice, foreze orizontale, ghiulele sau „cârtițele” (recunoscute și sub diverse denumiri) sunt esențiale în contextul lucrărilor subterane. Aceste instrumente versatile pot fi eficient utilizate pentru instalarea țevilor destinate gazelor, sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, precum și pentru poziționarea cablurilor de curent și fibră optică. Datorită capacității lor de a acționa fără a necesita săpătura deschisă a șanțurilor, acestea facilitează continuarea traficului și reduc la minim posibilele daune în spații verzi, pe trotuare și pe căile de acces.

Rachetă Pneumatică de Subtraversare

Eficiente și prietenoase cu mediul, acestea permit instalarea țevilor și cablurilor subterane fără a perturba mediul urban. Cu capacitatea de a realiza foraje cu diametre de până la 3000 mm (120 inch), racheta de subtraversare Terra acoperă o gamă largă de aplicații. Forajele mai mari se realizează prin baterea țevilor de oțel, oferind flexibilitate în gestionarea proiectelor de diverse dimensiuni.

Foreză de Subtraversări

Foreza pentru subtraversări de la Terra, redefinește procesul de instalare subterană, oferind o soluție eficientă și sustenabilă pentru proiectele tale. În timp ce străpunge solul, foreza pneumatică instalează țevi din PVC sau PE. Acest proces simplificat elimină etapele multiple și optimizează eficiența instalării subterane.

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum această tehnologie inovatoare poate transforma modul în care abordezi instalarea infrastructurii subterane.

Formular de contact

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE Diferite tipuri de foreze
CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

TERRA oferă o garanție de 3 ani pentru pistonul principal. Au cu 1⁄3 mai puține componente decât alte tipuri de foreze și astfel reușesc sa fie mai fiabile. Construcția capului tubular: permite pistoane principale cu 25% mai grele Datorită inovației, fluxul aerodinamic al aerului din interiorul utilajului asigură un consum redus de aer și un recul minim.

Acestea pot fi folosite pe distanțe de 5 până la 25 m. Pentru distanțe mai lungi, utilajele pot fi echipate cu un adaptor KOK-LD detectabil. În cazul în care se dorește utilizarea lor la baterea țevilor din oțel nu sunt necesare modificări în service. Accesoriile necesare se pot monta în șantier. Pentru diametre mai mari de țeavă se pot monta lărgitoare.

BREVET TERRA  – Echipate cu capul combi (KOK), aceste foreze pneumatice pot pătrunde cu ușurință chiar și în solurile cele mai dure. Ele sunt pot realiza patru operațiuni importante: Foreaza, Largeste, Bate teava și Trage Țeava.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

GALERIE FOTO

Imagini de pe șantiere cu utilaje furnizate de noi

Vezi articole cu utilajele noastre

utilaje edilitare

Utilaje edilitare inovative

Cu o industrie în continuă evoluție și cu cerințe tot mai exigente în domeniul construcțiilor și lucrărilor edilitare, este vital să dispunem de utilaje edilitare de ultimă generație. Utilaje Edilitare Imocon Aceste utilaje reprezintă inima fiecărui proiect, oferind soluții tehnologice avansate și eficiente pentru instalarea, reparația și

Citeste mai mult »
Sprijniri maluri LTW

Obligativitatea și Importanța Utilizării Sprijinirilor de Maluri

Într-o lume în care construcțiile sunt în plină desfășurare, siguranța muncitorilor este de o importanță crucială. Lucrările în șantierele de construcții pot aduce cu sine riscuri semnificative, iar utilizarea adecvată a sprijinirilor de maluri este esențială pentru protecția acestora și prevenirea accidentelor. Lucrările de construcție, care adesea

Citeste mai mult »

Performanța Unică a Discurilor Diamantate Cedima

În lumea construcțiilor și a proiectelor de renovare, calitatea instrumentelor face întotdeauna diferența. Și când vine vorba de discurile diamantate, nu există compromisuri! Astăzi, ne bucurăm să îți prezentăm discurile diamantate Cedima, un adevărat sinonim al performanței de vârf. Comandă Acum Performanță şi Versatilitate Proiectate inițial pentru

Citeste mai mult »

Team Building în Inima României

În inima României, în județul Hunedoara, ne-am aventurat într-o experiență unică care a pus accent pe aventură, învățare și colaborare. Această călătorie ne-a dus prin diverse locații captivante, oferindu-ne oportunitatea de a explora și a ne dezvolta. Hotelul HEgo – O Oază de Confort și Eleganță Hotelul

Citeste mai mult »