fbpx

Foreze pneumatice

Rachete subtraversare, foreze pneumatice, foreze orizontale, ghiulele sau cârtițele (regăsite sub diferite denumiri) pot fi folosite la pozare de țevi pentru gaz, pentru apă și canalizare, cabluri de curent și fibră optică fără a fi necesară săpătura deschisă de șanțuri, ceea ce va permite continuarea traficului și limitarea daunelor în spații verzi, trotuare și căi de acces.

Foreze Pneumatice

Forezele pneumatice de la Terra Ag sunt folositoare companiilor de construcții, operatorilor de rețele de utilități și altor profesioniști din domeniul infrastructurii care sunt implicați în pozarea subterană a conductelor de PE și cablurilor. Rachetele de subtraversare sunt concepute pentru a facilita și accelera procesul de instalare a conductelor sub drumuri, șosele și linii de cale ferată, fără a necesita săpături de șanțuri.

Forezele orizontale de subtraversare Terra utilizează forța pneumatică pentru a crea traseul subteran al conductelor. Performanța acestora este dată, în primul rând, de designul inovator. Foreza Subraversari Terra AG.

Formular de contact

ÎȚI PUNEM LA DISPOZIȚIE Diferite tipuri de foreze
CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

TERRA oferă o garanție de 3 ani pentru pistonul principal. Au cu 1⁄3 mai puține componente decât alte tipuri de foreze și astfel reușesc sa fie mai fiabile. Construcția capului tubular: permite pistoane principale cu 25% mai grele Datorită inovației, fluxul aerodinamic al aerului din interiorul utilajului asigură un consum redus de aer și un recul minim.

Acestea pot fi folosite pe distanțe de 5 până la 25 m. Pentru distanțe mai lungi, utilajele pot fi echipate cu un adaptor KOK-LD detectabil. În cazul în care se dorește utilizarea lor la baterea țevilor din oțel nu sunt necesare modificări în service. Accesoriile necesare se pot monta în șantier. Pentru diametre mai mari de țeavă se pot monta lărgitoare.

BREVET TERRA  – Echipate cu capul combi (KOK), aceste foreze pneumatice pot pătrunde cu ușurință chiar și în solurile cele mai dure. Ele sunt pot realiza patru operațiuni importante: Foreaza, Largeste, Bate teava și Trage Țeava.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

GALERIE FOTO

Imagini de pe șantiere cu utilaje furnizate de noi

Vezi articole cu utilajele noastre

Siguranță în șantier cu sprijinirile LTW

Industria construcțiilor este una dintre cele mai dinamice și esențiale domenii ale economiei globale. Cu fiecare structură ridicată, cu fiecare proiect finalizat, se construiește nu doar infrastructură, ci și viitorul. Dar dincolo de realizările impresionante și aportul semnificativ la economie, există un aspect esențial care nu trebuie

Citeste mai mult »

Înlocuire conductă de apă cu Terra Jack 125

În lumea modernă, accesul la apă potabilă este esențial pentru bunăstarea comunităților. Cu toate acestea, chiar și cele mai bine întreținute conducte de apă pot suferi defecțiuni neprevăzute. Recent, în Brütten, o avarie a conductei principale de apă a provocat o situație urgentă, fapt pentru care a

Citeste mai mult »

Imocon la ExpoApa2023

Expoziția ExpoApa® a început – ocazia perfectă de a descoperi cele mai recente inovații și soluții din domeniul apei și canalizării. Suntem încântați să fim prezenți la acest eveniment remarcabil, unde vă așteptăm cu o gamă variată de utilaje și specialiști în domeniu. Indiferent dacă ne vizitați

Citeste mai mult »

Lipsa sprijinirilor de şanţ

Lipsa sprijinirilor de şanţuri, maluri sau excavații Protejarea lucrătorilor care lucrează în condiții periculoase sau riscante este o responsabilitate importantă a angajatorilor și a conducătorilor de proiecte. Utilizarea sprijinirilor de maluri este una dintre cele mai importante măsuri de protecție pentru muncitori, deoarece acestea pot preveni prăbușirea

Citeste mai mult »