fbpx
Imocon Cobuild 2024

Descoperiți Inovațiile Imocon la Expoziția Cobuild 2024

Ce puteți vedea la standul Imocon?

Cu o experiență de peste 20 de ani, Imocon s-a dedicat oferirii de soluții tehnologice de ultimă generație în domeniul construcțiilor edilitare, fie că e vorba de apă și gaz, instalații electrice sau fibră optică.

La standul nostru veți găsi utilaje pentru:

  • Utilaje de foraj dirijat — Tehnologia „NO-DIG” permite utilajelor să efectueze subtraversări pe de sute de metri, fără a sparge sau a perturba suprafața drumului.
  • Utilaje de săpat șanțuri —fie că sunt autopropulsate sau atașate la tractoare sau excavatoare, pot fi utilizate pentru diverse scopuri, cum ar fi săparea canalelor de drenaj, pozarea sistemelor de canalizare, instalarea țevilor de apă, cabluri electrice sau fibră optică.
  • Pompe cu filtre aciculare — Pot fi folosite în şantiere unde este necesară scăderea rapidă a nivelului apei din pânza freatică şi menţinerea uscata a acestuia pe durata întregii lucrări.
  • Motocompresoare și picamere — Pot fi utilizate pentru o varietate largă de aplicații, inclusiv alimentarea sculelor pneumatice, asistarea subtraversărilor cu foreza pneumatică, curățarea țevilor, instalarea fibrei optice prin suflare, precum și pentru sablare, vopsire și șlefuire.
  • Sprijiniri de maluri și escavații — Sisteme omologate, esențiale pentru toate lucrările de construcție. Concepute pentru a asigura siguranța și stabilitatea malurilor pe durata escavațiilor, aceste sprijiniri respectă cele mai recente reglementări în domeniu.
  • Obturatoare pneumatice — pot fi utilizate pentru a preveni poluarea accidentală și pot rămâne permanent într-o țeavă fără a interfera cu debitul. Ele sunt prevăzute cu  surse proprii de umflare, ceea ce le permite să fie etanșe și sigure.
  • Plus o gamă extinsă de alte utilaje și accesorii!

Dorești să afli mai multe despre cele mai recente inovații din domeniul construcțiilor edilitare? Ai întrebări specifice legate de utilajele vândute de Imocon și modul în care acestea pot optimiza proiectele tale?

Ești invitat să te alături unei discuții personalizate cu un specialist Imocon, în cadrul expoziției CoBuild 2024. Această oportunitate îți oferă posibilitatea de a discuta direct cu un expert din echipa noastră, pentru a explora nevoile tale specifice și pentru a primi sfaturi și soluții personalizate.

Pentru a te înscrie la această discuție, te rugăm să completezi formularul alăturat. 

Unul dintre specialiștii noștri te va contacta pentru a stabili un moment convenabil pentru discuție. Nu rata această oportunitate de a beneficia de experiența și cunoștințele noastre pentru proiectele tale de construcții edilitare. 

Despre Expoziția CoBuild 2024

CoBuild este evenimentul principal pentru toți cei interesați de utilaje și tehnologii de construcții. Scopul evenimentului este aducă împreună profesioniștii din industria construcțiilor într-un spațiu relaxat și prietenos, pentru a împărtăși idei și a explora inovațiile.

Când și unde?

  • Dată: 16-18 Mai 2024
  • Locație: Ciugud, județul Alba

La fel ca în anul anterior, Ciugud va fi gazda expoziției, oferind un cadru ideal pentru a descoperi cele mai recente și eficiente soluții din domeniu.