fbpx

Descoperă inovațiile IMOCON la cel mai important eveniment al anului

IMOCON are plăcerea de a vă invita să ne vizitați la ExpoApa 2024, evenimentul de referință pentru profesioniștii din domeniul apei și canalizării. ExpoApa 2024 se va desfășura între 11-13 iunie 2024 la Complexul LUX DIVINA din Brașov, și promite să aducă împreună lideri și experți din industrie pentru trei zile de expoziții, prezentări și networking.

De ce să participi?

ExpoApa 2024 este ocazia perfectă pentru a afla despre cele mai noi tehnologii și utilaje din domeniul apei și canalizării. Participând la acest eveniment, vei avea oportunitatea să:

  • Descoperi inovații: Explorează cele mai recente tehnologii și utilaje dezvoltate de IMCON.
  • Participi la demonstrații live: Asistă la prezentări și demonstrații ale echipamentelor noastre de top.
  • Conectezi cu experții: Interacționează cu echipa noastră de specialiști și discută despre nevoile și provocările proiectelor tale.
  • Obții soluții personalizate: Primește sfaturi și soluții adaptate pentru optimizarea sistemelor de apă și canalizare.

Detalii eveniment:

  • Locație: Complexul LUX DIVINA, Brașov
  • Data: 11-13 iunie 2024
  • Intrare: Liberă
  • Stand: A01

Suntem nerăbdători să te întâmpinăm la standul nostru, A01, unde vei putea vedea în acțiune cele mai noi tehnologii și utilaje IMCON. Prezența ta va aduce valoare evenimentului și va deschide noi oportunități de colaborare.

Dorești să afli mai multe despre cele mai recente inovații din domeniul construcțiilor edilitare? Ai întrebări specifice legate de utilajele vândute de Imocon și modul în care acestea pot optimiza proiectele tale?

Ești invitat să te alături unei discuții personalizate cu un specialist Imocon, în cadrul expoziției ExpoApa 2024. Această oportunitate îți oferă posibilitatea de a discuta direct cu un expert din echipa noastră, pentru a explora nevoile tale specifice și pentru a primi sfaturi și soluții personalizate.

Pentru a te înscrie la această discuție, te rugăm să completezi formularul alăturat. 

Unul dintre specialiștii noștri te va contacta pentru a stabili un moment convenabil pentru discuție. Nu rata această oportunitate de a beneficia de experiența și cunoștințele noastre pentru proiectele tale de construcții edilitare.