fbpx

Promoție specială - în limita stocului disponibil -10%REDUCERE La sprijinirile de maluri MINIBOX

Oferă siguranță echipei tale de lucru și economisește cu reducerea noastră unică!

Până la data de 29 septembrie, puteți beneficia de Reducerea de 10% la Miniboxuri. Această ofertă specială este posibilă datorită relației noastre solide cu producătorul Miniboxurilor, LTW din Germania, care ne-a oferit această oportunitate pentru a vă oferi cele mai bune soluții la prețuri avantajoase. 

Vrei să beneficiezi de promotie? completează formularul!

ltw-10-

Aveți nevoie de siguranță pe șantier și de economii substanțiale? Miniboxul este răspunsul. Contactați-ne acum la  0744669834 sau prin e-mail la cereoferta@imocon.ro pentru a obține mai multe informații sau pentru a începe procesul de achiziție.

Cu siguranță vă întrebați de ce ar trebui să profitați de această ofertă. Ei bine, haideți să discutăm:

Utilizați Sprijinirile Minibox pentru Cămine pentru Siguranță Suplimentară

Când proiectul implică lucrul la cămine de vizitare, sprijinirile Minibox pentru Cămine oferă o protecție suplimentară. Acestea sunt întotdeauna utilizate atunci când săpătura trebuie să devină mai largă pentru a continua instalarea ţevilor. Cu un design de formă „U” și panouri suplimentare pentru susținere, aceste cutii asigură siguranța completă a lucrătorilor.

Sprijiniri de maluri Minibox 

Sprijinirile pentru excavaţii de tip Minibox sunt soluția perfectă pentru proiectele dvs. de construcție. Este proiectat pentru a asigura protecție completă pentru lucrători în timpul lucrărilor.

Beneficii Tehnice ale Miniboxului:

  • Manipulare Ușoară: Design-ul inteligent si greutatea redusă este un beneficiu foarte important, deoarece poate fi manipulat cu ușurință de către un buldoexcavator sau un excavator mic.

  • Utilizare Variată: Ideal pentru proiectele municipale de întreținere și reparații de urgență sau pentru proiectele mici de utilități, cum ar fi instalațiile de apă, canalizare, gaze sau pozarea cablurilor.

  • Flexibilitate Ridicată: Plăcile Miniboxului sunt disponibile pe o lungime de 1,5 – 3,0 metri, acoperind o gamă largă de aplicații. Șpraițurile Miniboxului sunt ajustabile pentru a potrivi lățimea șanțului, între 0,65 metri și 2,73 metri.

  • Siguranță Totală: Protejarea lucrătorilor este prioritatea noastră. Miniboxurile sunt construite pentru a rezista celor mai exigente condiții de lucru și pentru a preveni accidentele.

  • Eficiență Economică: Utilizarea Miniboxului nu doar că asigură siguranța, dar poate reduce și costurile de construcție prin economisirea de timp și resurse, iar acum un plus de economie prin promoţia noastră.

De peste 15 ani suntem reprezentanții LTW în România

LTW este un producător german, lider global în tehnologie de sprijinire a șanțurilor de înaltă calitate. Toate produselelor sunt fabricate in Germania, conform standardelor nationale si internationale.

Oferim soluții de sprijinire inovatoare și personalizate pentru orice tip de lucrare de excavare. Fie că este vorba despre șantiere mici sau proiecte mari de construcții, avem experiența și produsele potrivite pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere, cu utilaje furnizate de noi, în plină acțiune.

Vezi articole cu utilajele noastre

Cu o industrie în continuă evoluție și cu cerințe tot mai exigente în domeniul construcțiilor și lucrărilor edilitare, este vital să dispunem …

Într-o lume în care construcțiile sunt în plină desfășurare, siguranța muncitorilor este de o importanță crucială. Lucrările în șantierele de construcții pot …

În lumea construcțiilor și a proiectelor de renovare, calitatea instrumentelor face întotdeauna diferența. Și când vine vorba de discurile diamantate, nu există …

Satele din România au nevoie de o modernizare esențială pentru a asigura calitatea vieții locuitorilor și a susține dezvoltarea economică. Introducerea rețelelor …

În capitala cantonală elvețiană Chur, un proiect de infrastructură important a necesitat instalarea unei conducte de protecție pentru o nouă conexiune de …

În inima României, în județul Hunedoara, ne-am aventurat într-o experiență unică care a pus accent pe aventură, învățare și colaborare. Această călătorie …