fbpx

Utilaje de săpat șanțuri

Utilajele de săpat șanțuri sunt opțiunea perfectă atunci când ai făcut de lucrări de instalare sau reabilitare pentru utilități. Utilajele de săpat șanțuri cu lanț sunt adaptabile pentru diferite tipuri de sol.

Utilajele de săpat șanturi sunt folosite pentru

Instalare conducte apă

Instalare conducte gaz

Instalare țevi canalizare

Instalare cabluri electrice

Instalare fibră optică

Utilaje de săpat șanțuri

Utilaje de săpat șanțuri autopropulsate pe șenile sau roți. O bandă transportoare pentru a arunca pământul excavat direct într-un vehicul însoțitor de tip remorcă. Pot realiza săparea/mărunțirea și reumplerea într-o singură operație. Pozarea cablurilor se poate realiza rapid, economic și ecologic, inclusiv în soluri dure.

Atașamentele de săpat șanțuri pentru excavatoare pot fi montate pe un excavator hidraulic. Datorită mobilității și puterii excavatorului, multe tranșee adânci pot fi săpate într-un timp foarte scurt cu un astfel de atașament. Obstacolele nu mai sunt o problemă deoarece excavatorul poate lucra pur și simplu peste ele.

CONTACTAȚI-NE

Vă ajutăm să alegeți echipamentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

FACEM ECHIPĂ ÎMPREUNĂ

Vă suntem PARTENER nu doar FURNIZOR

Service în Garanție și Post-Garanție

Piese de Schimb și Accesorii Originale

Consultanță Tehnică de Specialitate

Instruire în Utilizarea Echipamentelor

De peste 19 ani suntem REPREZENTANȚII LIBA ÎN ROMÂNIA

Liba este cunoscut pe plan international pentru fabricarea utilajelor de sapat santuri, impunandu-se de peste 50 de ani in fata competitiei, prin fiabilitatea si productivitatea ridicata a utilajelor.

GALERIE FOTO

Imagini surprinse pe șantiere, cu utilaje furnizate de noi, în plină acțiune.