În acest articol veți putea vizualiza imagini cu ciocanul de batere de la Terra și cu lucrarea efectuată de acesta.

Ciocanul de batere TERRA-HAMMER este acţionat pneumatic şi poate bate ţevi de oțel cu diametrul de 3.000 mm orizontal, înclinat sau vertical în pământ. Acestea sunt atașate la capătul țevii.

Transferul de putere are loc prin inelele de batere având o oprire pozitivă pentru transferul de putere de 100%. În funcție de condițiile de sol, sunt adesea realizate distanțe mai mari de 100 de metri. Țeava este deschisă la capătul din faţă în timp ce este bătută în pământ, permițând pătrunderea pământului în ţeavă. La terminarea instalării, solul din interiorul țevii este îndepărtat prin folosirea de echipamente speciale ce utilizează forțe pneumatice hidraulice sau prin diferite procedee de curăţare.

Deoarece baterea țevilor din oțel nu deplasează o cantitate semnificativă de sol și nici nu lasă goluri, poate fi executată chiar și la adâncimi mici.

Tehnologia de asistare a procedeului de tragere a țevilor din oțel în timpul forării orizontale dirijate. Ciocanele TERRA pot realiza viteza de batere și lungimile de lărgire ale forajelor HDD.Baterea dinamică a ciocanelor Terra împiedică oprirea tragerii țevii de oțel.

Utilajele pentru construcțiile de rețele edilitare sunt puse în funcțiune de către specialiștii din la firma noastră. Vindem utilaje de la cei mai buni producători din Europa. Deoarece punem clientul pe primul plan calitatea este foarte importantă pentru noi. Asiguram training-uri pentru partenerii și angajații, service și post-service pentru utilaje și consiliere gratuită.

Puteți face comenzi sau puteți vedea mai multe detalii despre sisteme de batere țevi pe pagina noastră din site. 

https://imocon.ro/categorie-produs/utilaje-pentru-foraj-dirijat-orizontal/sisteme-de-batere-tevi-de-otel/