În inima României, în județul Hunedoara, ne-am aventurat într-o experiență unică care a pus accent pe aventură, învățare și colaborare. Această călătorie ne-a dus prin diverse locații captivante, oferindu-ne oportunitatea de a explora și a ne dezvolta.

Hotelul HEgo - O Oază de Confort și Eleganță

Hotelul HEgo, adevărata noastră oază de relaxare în timpul acestei călătorii la Hunedoara, a fost mult mai mult decât o simplă locație de cazare.  Cu camerele sale spațioase și bine amenajate, hotelul ne-a oferit un loc minunat pentru a ne retrage după o zi plină de aventuri.

Hotelul a pus la dispoziția noastră o piscină încălzită, unde am putut să ne relaxăm și să ne răcorim după activitățile intense. Acest lucru a întărit legăturile dintre noi, oferindu-ne ocazia să petrecem momente de relaxare într-un cadru frumos.

Un Festin Pentru Simțuri – Preparatele din meniul restaurantului au fost adevărate opere de artă culinară, servite într-o manieră care a subliniat frumusețea fiecărui ingredient.

Castelul Corvinilor - Martorul Istoriei și Alinierea Valorilor

Primul obiectiv al călătoriei noastre de team building ne-a dus la Castelul Corvinilor, o bijuterie istorică a Hunedoarei care a jucat un rol important în alinierea valorilor noastre. Cu ziduri solide de piatră și arhitectură impunătoare, castelul ne-a invitat la o incursiune în trecutul măreț al regiunii. Detaliile sale ne-au amintit de epoci de glorie, creând o atmosferă încărcată de istorie. 

Această experiență la Castelul Corvinilor ne-a oferit șansa de a reflecta asupra valorilor noastre personale. Asemeni fiecărei pietre din construcția castelului, fiecare membru al echipei noastre aduce o contribuție unică și valoroasă. 

Castelul Corvinilor nu a fost doar o destinație turistică, ci o fereastră către trecutul și viitorul nostru. Această vizită a fost o experiență profundă, care a înrădăcinat în noi respectul pentru valorile personale și pentru valorile echipei.

Întâlnirea Trimestrială și Jocuri

Printre rapoarte, evaluări și retrospective, am adăugat și un element inedit – o poveste hazlie cu echipa noastră. Această inițiativă a transformat momentele de prezentare în experiențe de neuitat, aducând umor și buna dispoziție în discuții. Astfel, plictisitoarele prezentări în PowerPoint au devenit momente de haz și bucurie.

Această notă de umor a fost păstrată până la sfârșitul evenimentului de team building, adăugând o notă specială și distractivă experienței noastre. Astfel, am reușit să îmbinăm munca și distracția într-un mod productiv.

În următoarea zi jocurile de afaceri au adus o notă de distracție și învățare în cadrul întâlnirii noastre de team building. Ne-au oferit posibilitatea de a aplica abilitățile și cunoștințele dobândite într-un mod practic și interactiv.

Aventură și Adrenalină la Arsenal Park Orăștie

Arsenal Park din Orăștie a fost locul în care am experimentat o varietate de activități pline de adrenalină și distracție, cu o abordare care a unit echipa noastră. Fiecare activitate ne-a provocat și ne-a oferit oportunitatea de a ne dezvolta abilitățile într-un mod distractiv și antrenant.

Tir cu Arcul a fost o activitate care ne-a solicitat concentrarea și precizia pentru a nimeri cât mai aproape de centrul țintei. A fost o competiție prietenoasă în care am încercat să obținem un punctaj cât mai bun în fața colegilor.

Archery Tag, un joc de vânătoare cu arcul, ne-a transformat în adevărați luptători. Aici am fost provocați să folosim strategie, agilitate și reflexe pentru a evita săgețile adversarilor. Acest joc a adăugat o notă de  competiție pe echipe, în călătoria noastră de team building.

Minigolf – una dintre activitățile preferate. Pe terenul minigolf, am avut parte de obstacole ingenioase care au testat abilitățile noastre de precizie și concentrare.

Tirul Airsoft a constat în trageri cu pușca către ținte mici, oferindu-ne o provocare de precizie și concentrare pe obiectiv.

Muzeul a oferit o incursiune fascinantă în istoria militară, punând în evidență evoluția tehnică și tehnologică în domeniul militar. De-a lungul vizitei noastre, am descoperit un adevărat tezaur de exponate, fiecare având o poveste aparte de spus. Am admirat tunurile masive, vehiculele blindate și aeronavele istorice care au jucat un rol semnificativ în conflictele trecute.

Arsenal Park din Orăștie a fost locul în care ne-am distrat, am colaborat și am explorat într-un mod diferit. Această parte a călătoriei noastre de team building a fost memorabilă și ne-a ajutat să ne descoperim și să ne conectăm mai profund ca echipă.

Această călătorie ne-a lăsat amintiri prețioase și ne-a învățat că team building-ul poate fi o experiență autentică, în care dezvoltarea profesională și personală se îmbină cu distracția și explorarea. Ne-am întors la birou cu mai multă încredere, determinare și unitate.

Sedința trimestrială și jocurile au adus un plus de creativitate și distracție în procesul de aliniere a valorilor echipei noastre

Team building-ul de la Hunedoara a fost o experiență captivantă, începând cu vizitarea Castelului Corvinilor, continuând cu aventurile din Arsenal Park și explorarea Muzeului Militar în aer liber, prin care am acumulat amintiri prețioase și învățăminte durabile.

Facebook
LinkedIn