Ciocanele de batere vândute de noi sunt dintre cele mai puternice și rapide de pe piața mondială. Au fost proiectate să aibă o forță mare de batere cu un necesar scăzut de aer. Capul ciocanului este concav și impulsul este transferat acolo unde este necesar, adică în cap. Ciocanele de la Terra au designul compact și interiorul puternic.

Cu ciocanele de batere țevi de oțel ale producătorului TERRA, puteți bate țevi de oțel cu lungimi de la 150 mm (6“) până la 3000 mm (120“).

Ciocanul în sine este mai scurt, dar în același timp mai puternic. Acest lucru este posibil numai datorită faptului că TERRA a inventat conceptul de cap tubular (hollow head).

Ciocanul echipat cu inelul de batere este asamblat în spatele țevii. Se pot realiza lungimi de până la 120 m, în funcţie de tipul de sol și de diametrul țevii.

Accesorii pentru ciocanul de batere

Placă de batere

Sunt concepute cu deschideri pentru a putea degaja solul ce iasă din țeavă, în timpul baterii. Plăcile de batere pot fi combinate cu inele mai mari de tip Lock-in.

 

inele de batere

Inelele de batere

Acestea transmit energia furnizată de ciocanul TERRA țevii de oţel. Acestea sunt realizate cu o ușoară conicitate şi cu un opritor. Conul se împănează ȋn țeava de oţel.

Accesorii de lansare și tensionare

În timpul procedurii de lansare sunt necesare aceste accesorii pentru tensionarea ciocanului Terra, contra ţevii de oţel.
Chinga este folosită pentru conectarea ţevii de oţel cu ajutorul manetei cu clinchet.