Pompe cu filtre aciculare HÜDIG

Produsele HÜDIG sunt bine-cunoscute și utilizate în multe domenii de activitate legate de construcții civile și construcții speciale.

Pompele de epuizment cu filtre aciculare, utilizate în diverse activități pe șantierele de construcții, sunt echipamente concepute special pentru a funcționa 24 de ore pe zi, pe perioade extinse de timp.

Aceste pompe ajută la evacuarea apei din sol prin intermediul unor filtre aciculare sau cartușe filtrante care sunt injectate în sol, astfel nivelul apei freatice poate fi scăzut până la o adâncime de 6-7 m. În unele cazuri speciale este posibil ca lucrările de terasament să fie executate la adâncimi mai mari. În acest caz este recomandată utilizarea sistemului pe etaje prin montarea unui al doilea sistem de filtre în terasament, la nivelul scăzut al apei freatice.

Poți lucra așa

Pompă pentru apa freatică

Sau așa

Capture

Cui ii este recomandat acest produs?

Constructorilor de utilități, de construcții civile sau oricărui proprietar de imobil (persoana fizică) care a constatat probleme legate de infiltrarea apei din pânza freatică.

Unde trebuie utilizat acest produsul?

 La lucrări de canalizare casnică, pluvială sau industrială, la terasare pentru așezare radier, la săparea șanțurilor, montarea rezervoarelor îngropate, etc…

Ai probleme cu apa freatică?

De ce este acest produs mai bun decat cele similare?

Putere mai mare a pompelor, filtre mai mari și implicit cantitate de apă absorbita mai mare. Funcționare pe uscat ce nu necesită supraveghere și mentenanță până la 4000 de ore. Fiind pompe electrice sunt prietenoase cu mediul si nu poluează fonic. 

 HÜDIG, o companie din Germania fondată în 1902, produce o gama completă de unități de pompare pentru desecări, irigații, bypass pentru canalizări, grupuri generatoare și accesorii. Compania este recunoscută la nivel mondial drept principalul furnizor de unități de control al apelor subterane și utilaje de irigare.

Fundația este baza incontestabila oricărei construcții. Iar acest factor este tratat cu maxima atenție de către echipa ImoCon prin intermediul produselor HÜDIG.

Pompă electrică

Filtre aciculare