În data de 6 iunie 2024, echipa Imocon a avut onoarea de a participa la a 8-a ediție a Conferinței & Expoziției Trenchless Romania, desfășurată la Caro Club București. Evenimentul a adunat experți și lideri din industria trenchless, oferind o platformă excelentă pentru prezentarea celor mai recente soluții și inovații din domeniu.

Inovații și Tehnologii de Top

În cadrul expoziției, Imocon a avut oportunitatea să prezinte cele mai noi soluții și tehnologii dezvoltate în sectorul trenchless.

Participanții au fost impresionați de inovațiile noastre, care promit să revoluționeze infrastructura subterană prin metode eficiente și sustenabile.

Interacțiuni cu Liderii din Industrie

Un alt aspect important al evenimentului a fost posibilitatea de a interacționa cu lideri și experți din industrie. Discuțiile au fost centrate pe provocările actuale și viitoare ale sectorului, precum și pe oportunitățile de colaborare și dezvoltare. Aceste schimburi de idei și cunoștințe sunt esențiale pentru progresul continuu al industriei trenchless.

Am surprins câteva dintre cele mai importante momente ale evenimentului în fotografii, pe care vă invităm să le vizualizați mai jos. Aceste imagini reflectă entuziasmul și profesionalismul care au caracterizat întreaga conferință.