În luna mai, Imocon a participat la renumita expoziție Cobuild din Ciugud, județul Alba, un eveniment de referință în industria construcțiilor. Standul Imocon la expo Cobild a atras un număr impresionant de vizitatori, demonstrând interesul crescut pentru soluțiile noastre inovatoare. Am avut ocazia să prezentăm utilajele noastre într-un cadru profesionist, facilitând discuții tehnice detaliate și demonstrații live. A fost o oportunitate extraordinară de a prezenta cele mai recente tehnologii și soluții de construcții edilitare, atrăgând atenția profesioniștilor și potențialilor parteneri.

Utilaje Prezente la Cobuild

La expoziție, Imocon a adus o gamă diversificată de echipamente avansate, esențiale pentru proiectele moderne de construcții: utilaj de foraj dirijat, foreze pneumatice, ciocan de bătut țevi de oțel de la Terra Ag, utilaje de săpat șanțuri Liba, pompe cu filtre aciculare Hudig, pompe submersibile Solidpump, motocompresoare și picamere Kaeser, sisteme de sprijiniri pentru maluri LTW, obturatoare pneumatice Musthane, accesorii de ghidaj cablu și o gamă largă de alte utilaje și accesorii Thaler.

Interacțiunea cu Vizitatorii

Participarea la Cobuild a subliniat interesul crescut pentru soluțiile inovatoare oferite de Imocon. Standul Imocon a atras un număr impresionant de vizitatori, demonstrând interesul crescut pentru soluțiile noastre inovatoare. Am avut ocazia să prezentăm utilajele noastre într-un cadru profesionist, facilitând discuții tehnice detaliate și demonstrații live.

Fiecare vizitator a beneficiat de o interacțiune personalizată, în care ne-am concentrat pe înțelegerea nevoilor specifice ale acestuia. Am oferit prezentări detaliate ale echipamentelor, demonstrându-le funcționalitatea și avantajele în utilizare. De asemenea, am organizat demonstrații practice, astfel încât cei interesați să poată vedea echipamentele în acțiune și să înțeleagă mai bine modul lor de operare.

În cadrul evenimentului Cobuild, Imocon a încheiat un parteneriat strategic cu firma Cablero din Iași, o companie din România specializată în distribuția de cabluri electrice, cabluri de telecomunicații și accesorii aferente. Cablero oferă soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clienților și suport tehnic pentru diverse proiecte. Mai multe detalii despre produselor lor gasiți pe cablero.ro  

Parteneriatele încheiate în cadrul expoziției Cobuild sunt un indicator al încrederii și interesului crescut pentru soluțiile noastre. Parteneriatele încheiate la Cobuild deschid noi oportunități de colaborare și dezvoltare  pentru Imocon, consolidându-ne poziția pe piața de construcții și permițându-ne accesul la resurse și tehnologii avansate oferite de diverși parteneri.

 Vizitatorii au fost impresionați de inovațiile prezentate, apreciind fiabilitatea și eficiența echipamentelor noastre. Aceștia au primit informații tehnice valoroase și au înțeles beneficiile utilizării tehnologiilor noastre avansate.  În plus, am distribuit pliante informative care au completat prezentările noastre. Drept rezultat, mulți vizitatori au fost convinși de valoarea soluțiilor noastre, ceea ce a dus la încheierea unor contracte și solicitări de oferte pentru achiziții viitoare.

În continuare, vă prezentăm poze de la eveniment, surprinzând momentele cheie și interacțiunile semnificative cu vizitatorii.