Expoziția ExpoApa® a început – ocazia perfectă de a descoperi cele mai recente inovații și soluții din domeniul apei și canalizării. Suntem încântați să fim prezenți la acest eveniment remarcabil, unde vă așteptăm cu o gamă variată de utilaje și specialiști în domeniu.

Indiferent dacă ne vizitați în interior, la standul nostru numărul 41, sau în zona exterioară, veți avea oportunitatea de a explora tehnologii avansate și soluții inovatoare în domeniul apei și canalizării. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegeri înțelepte în ceea ce privește utilajele și echipamentele potrivite pentru proiectele dumneavoastră.

Contăm pe prezența dumneavoastră la ExpoApa® 2023, unde veți găsi utilaje de încredere și experți dedicati să vă ofere suportul necesar.

IMOCON LA EXPOAPA STAND 41

Fii la curent cu cele mai recente tendințe și inovații!

Atât la standul nostru numărul 41, cât şi în zona exterioară, vei avea oportunitatea de a vedea utilaje precum: utilajul de foraj dirijat Terra Jet DJ 10, utilajul modular pentru foraj din groapă MiniJet 1600, foreze, pompe, sprijiniri şi obturatoare pneumatice.

Vino și vizitează-ne la ExpoApa® 2023!

Despre ExpoAPA

ExpoAPA este singurul eveniment care reunește operatorii regionali, mediul de afaceri din sector, reprezentanți guvernamentali și mediul academic. ExpoAPA 2023 reprezentă o oportunitate excelentă pentru mediul de afaceri de a-și prezenta soluțiile și produsele în domeniul apei, dar și pentru a dezvolta colaborări și parteneriate cu operatorii din sectorul de apă. În plus, acest eveniment contribuie la promovarea inovațiilor și a tehnologiilor noi care pot îmbunătăți eficiența, calitatea și sustenabilitatea serviciilor de apă.

Despre ARA 

Asociaţia Română a Apei (ARA) este o asociaţie profesională care are la bază trei piloni: antreprenorii, profesioniştii şi furnizorii. ARA facilitează şi promovează colaborarea între membrii ei, cu scopul de a identifica noi abordări durabile şi rentabile şi soluţii pentru a îmbunătăţi calitatea managementului resurselor de apă şi a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare a apei uzate.

Contactați-ne: